• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Cep Telefonundan Takip

Sponsorlu Bağlantılar

cross77

cross77

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonundan Takip
Özel bir çalışma kapsamında 100.000 cep telefonunu kullanıcısının hareketleri izlenmiş!

Bir istatistiğin parçası olmak ister miydiniz? Hem de hiç haberiniz olmadan. Şu anda dünyanın gelişmekte olan ülkelerinden birinde bu skandal yaşanıyor. Geçtiğimiz aylarda ismi verilmeyen bir ülkede gerçekleştirilen bilimsel bir araştırmada 100.000 kullanıcının hareketlerinin cep telefonu üzerinden takip edildiği açıklandı.

Alınan bilgilere göre bir GSM firmasından alınan 6 milyon isim arasından rastgele seçilen 100.000 kişi, üçlü GSM vericilerinin bilgileri kullanılarak izlendi ve hareket desenleri araştırıldı. Araştırmanın danışmanlarından Kuzey Doğu üniversitesi üyesi (Northeastern University) Cesar Hidalgo'nun verdiği bilgiye göre araştırmayı isteyen firma telefon numarası, isim gibi kişisel bilgilere erişmeye çalışmadı, ancak yine de bu araştırma "özel hayata tecavüz" olarak nitelendiriliyor.

Araştırmanın sonuçlarına gelince... Ortaya çıkan sonuç bir çok kullanıcının evinin yakınlarında dolaştığını ve maksimum 40 km uzaklaştığını gösteriyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: anguila34 ve abdullahaytekin


ceptentakip

Üye
“Cep telefonu olan herkesin yeri 10 ile 100 mt hata ile tespit edilebiliyor. Operatörlerin elinde böyle bu güç var ancak sadece savcılık talebi ile yasal olarak paylaşılabiliyor.
Maxicep.com - İstediğin Kişiyi Cep Telefonundan ÜCRETSİZ Takip Edebilirsin!
Sen, bu güce yasal ve ücretsiz olarak sahip olmak istemez misin?”



Kim istemez ki. :-) Eğer istediğin kişinin yerini cep telefonundan bulabiliyor olsan ne yapardın? Hayal Et! Aklından neler geçiyor?
Mesela,
  • Kocan iş toplantısı için Ankara’da mı yoksa Antalya’da bir otel odasında mı?
  • Sen gündüz işe gidiyorsun peki karın nereye gidiyor?
  • Çocuğun okuldan kaçıp nereye gidiyor?
  • Arkadaşların şuan nerede ne yapıyor?
  • Sevdiğin kız nerelere takılıyor? Evi nerede?
  • Patronsun ve elemanların dediğin bayilere gitti mi? Biliyor musun?
Yukarıdaki soruların en az bir tanesini kendine sorduğunu biliyorum. Ancak bu zamana kadar cevap bulamadın. Çünkü bu tür işlerin yasadışı olduğunu düşünüyordun.İnternette cep telefonu takip programları var ancak bunlara ücret ödemeyi de düşünmüyorsun.
Bu yüzden ben sana cep telefonu takip programını ücretsiz bulacağın yeri söyleyeceğim ve bu programı kullanarak nasıl cep telefonu takibi yapacağını anlacağım.
Tüm bildiklerimi “Cep Telefonu ile Takip Yöntemleri” adlı kitabımda topladım.
CEP TELEFONUNDAN HERKES İSTEDİĞİ KİŞİNİN NEREDE OLDUĞUNU BİLEBİLİR!











Evet bu mümkün arkadaşlar. Şuanki teknoloji bunu destekliyor. Neden mi? Yeni aldığınız telefonlara bir bakın hepsinde GPS var , Harita programları yüklü! Bunun bir amacı olmalı.
Günümüz LOKASYON BAZLI SERVİSLER ÇAĞI dır. Bunun için Operatörler ve Cep telefonu üreticileri ciddi bir yatırım içindelerdir. Gelecekte Mobil Pazarlama ciddi bir pazar olacağı öngörülmektedir.







CEP TELEFONUNDAN KONUM BELİRLEME SİSTEMİ NASIL ÇALIŞIYOR?

Cep telefonları çevresindeki baz istasyonlarını düzenli aralıklarla ölçer. Bunun için cep telefonunuzun açık olması yeterlidir. Arama yapmanıza gerek yoktur. Cep telefonuna yükleyeceğimiz bir program ile bu bilgiyi kullanacağız. Bunu yazılım bizim yerimize yapacaktır. Bu yazılım Cep telefonunuzun GPS i varsa onu da çalıştırıp , konum bilgisini daha doğru ölçülmesini sağlayacaktır.


CEP TELEFONUNDA HARİTA PROGRAMI YA DA GPS VARSA, ÜCRETSİZ OLARAK O KİŞİYİ TAKİP EDECEKSİN! Detaylar kitapta.. Cep Telefonu yerinizi bilebiliyor, Operatörler ise bu işten para kazanıyor. Sen ise bu sisteme herhangi bir PARALI abonelik gerektirmeden sahip OLACAKSIN!


<H3 style="TEXT-ALIGN: left">

</H3>



 

milan_7684

Üye
saol
 


Üst Alt