Çekici Bir Vücut İçin Hangi Estetik Müdahaler Yapılmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
Çekici Bir Vücut İçin Hangi Estetik Müdahaler Yapılmalı?
Dünyanın neresinde olursa olursun bayanların tek derdi daha seksi, olgun ve güzel bir görünüme sahip olmak olduğunu biliyoruz. Yaşlanmalara karşı savaş açan hanımlar için her gün yeni bir ilaç, krem üretildiği gibi estetik alınında da oldukça büyük gelişmeler ortaya çıkıyor. Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu hanımların bir çoğunun yaşlılık izlerini sildirmek yerine daha alımlı ve güzel olabailmek için estetik merkezlerine başvurduklarını söyleyerek bu ameliyat hakkın da bir kaç bilgi verdi. Aslında estetik ameliyatlar zaman zaman sağlık amaçlı yapılsa da hastaların güzel ve seksi bir görünüm için yaptırdıkları çeşitli ameliyatları şu şekilde sıralayabiliriz.

Brezilya Kalçası;

Yüksek, dışa bombeli ve selülitsiz popolara sahip olamak isteyenlere uygulanan bu ameliyatın yanı sıra popo estetiği ile ilgili bir kaç değişik yöntem de bulunmaktadır. Dikiş ile popoyu asma yönteminde hiç iz kalmadığı için hanımları oldukça mutlu edebiliyor. Ancak 3 - 6 ay sonra bu dişler gevşeyerek etkisini kaybediyor.

Popo bölgesine lipofilling yapmak bir başka yöntem. Eğer fazlalık var ise basenlere yani poponun yan alt liposuction yapmak ve poponun üst bölgelerine yağ enjeksiyonu yaparak dolgunluk sağlamak.

Sarkık görünen popoya kaldırma ( dikleştirme ) işlemi yapılır.

Çok kilo alıp veren ve derisi gevşek olan kişilerin poposu sarkabilir. bu tür kişilere belden ya da kalça üstünden geçen kesilerle, beldeki ve popo üst bölümündeki sarkan deri ve yağ kısmı bir kuşak gibi çıkarılarak kalça yukarı doğru çekilir, dikişler mayo altına toplanır.

Ameliyat genel anestezi ile yapılır ve 4 - 5 saat sürebilir. Hasta bir gün hastanede yattıktan sonra evine çıkabilir. 10–15 gün evde istirahat ettikten sonra sosyal hayatına dönebilir.

Göğüs Dikleştirme;

Genel anestezi ile yapılan ve ilerledikçe sarkan göğüslere uygulanır. ameliyat, 1, 5 - 3, 5 arasında gerçekleşir. Memeler ilk 1–2 gün hafif mor, şişmiş görünür ve rahatsızlık verebilir, ama ciddi bir ağrı oluşturmaz. Bandajlar 7 gün sonra çıkarılır.

Göğüs Büyütme;

Küçük göğüslerinden şikayet eden hanımlara uygulanabilecek olan göğüs büyütme operasyonu, göğüs altından 3 veya 4 cm. kesilerek meme dokusunun arkasına ameliyat öncesi belirlenen implant konur. Meme hastanın istediği boyutlara geldi ise ameliyat bitirilir. Genellikle talep, göğüs ölçüsünün en küçük boydan 85 C`ye çıkarılması yönündedir. 1–2 saatte gerçekleştirilen işlem sonrasında hasta aynı gün taburcu edilir. Ancak 2 ya da 3 gün dinlenmesi tavsiye edilir.

Karın Germe;

Göbek kısmındaki yağlanmadan şikayetçi bayanların uygulattığı bu işlemde karın gerilir, tamamen dümdüz olur. Tekrar aynı bölgede yağ oluşumu söz konusu değildir. Karın duvarı kasları gevşemişse, dikişle karın duvarı da gerilebilir. Aynı esnada karın duvarının yan bölümündeki kaslara güçlendirme dikişleri konularak, bel oyuntusu oluşturulur. Göbek deliği yeni yerine yerleştirilerek işlem sonlandırılır.

Bacak Konörü;

Kasıktan başlayıp arkada kalça kıvrımına uzanan bir kesi yapılır. Bacak derisi yukarı doğru gerilir. Deri şekillendirilip, fazlası atılır. Kalıcı dikişlerle işlem tamamlanır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

hikmet366
Cevap
6
Görüntüleme
1K
hikmet366
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
826
hikmet366
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
987
Haydar


Üst Alt