Haber Casper VIA A1 Plus n11 Tarafından Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Casper VIA A1 Plus n11 Tarafından Satışa Sunuldu
Casper’ın premium seviye amiral gemi akıllı telefonu VIA A1 Plus, 128GB dahili depolama alanı ve 4GB RAM gibi özellikleri ile ön siparişle satışa sunuldu.




Bu yıl kuruluşunun 25. yılını kutlayan Türkiye'nin yerli teknoloji markası Casper’ın premium akıllı telefon modeli VIA serisinin yeni ferdi Casper VIA A1 Plus n11.com’da ön siparişe açıldı.

Şık metal kasasının altında bulundurduğu 5.000 mAh’lik Lityum iyon dev bataryası, 5,5 inçlik AMOLED ekranı, 128 GB dahili hafızası ve 4GB RAM’iyle dikkat çeken cihaz, e-ticaret platformu n11.com’da 1.999 TL’lik fiyatıyla ön siparişte.

http://www.maxicep.com/casper-amiral-gemisi-via-a1-modelini-duyurdu
Casper, Amiral Gemisi VİA A1 Modelini Duyurdu
E-ticaret platformu n11.com, Casper VIA serisinin yeni amiral gemisi Casper VIA A1 Plus’ı ön siparişe açtı. Orta fiyat segmentinde ancak fiyat performans anlamında rakipleriyle yarışacak donanımda olan cihaz, 1.999TL’lik fiyatıyla n11.com’da ön siparişle satışa sunuldu. Depolama alanı ve batarya kapasitesiyle dikkat çeken Casper VIA A1 Plus, tamamen metal alaşımlı kasasıyla da gözlere hitap ediyor.

Dual-play ile mesajlaşırken video izle

Küçük kardeşi VIA A1’de olduğu gibi MediaTek’in MT6755M (Helio P10) chipsetine sahip, 8 adet Cortex-A53 çekirdekli modele 4GB LPDDR3 RAM eşlik ediyor. Cihazın en dikkat çekici olan özelliklerinden biri olan şık metal kasanın altındaki dev batarya, tam olarak 5000 mAh’lik bir Lityum iyon. 4 GB RAM ve 128 GB dâhili bellek kapasitesi ile gelen telefonun harici hafızası microSD kart kullanarak 256 GB’a kadar yükseltilebiliyor. 8MP ön kamera, 13 MP arka kamera taşıyan cihaz, LTE Cat.6 standardında 4.5G desteği de sağlıyor. Home butonu içerisine parmak izi okuyucu entegre edilen model, dual play özelliğiyle ekranda aynı anda iki uygulamayı kontrol etme imkanı da sağlıyor.

Casper VIA A1 Plus n11 Tarafından Satışa Sunuldu
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Casper Gibi Bir Firmaya 2 Milyar Para Ne Bileyim
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve lazye
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
adamlar üç beş satıyordur ama bu cihazın ederi maximum 1399 oda sırf ekran depolama var diye yoksa işlemci çöp
İllaki Satılır Ama O Depolama Alanınada Yazık Yarıdan Çoğunu Bırak Kimse Kullanmayacak Belkide.Dediğin Gibide 3 5 Satar Yine Ama Yöneticilerdeki Mantık Biraz Tuhaf
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
lazye

lazye

Üye
şaşırmışlar sorsan büyük firmalarla aynı kalitede aynı aynız malzeme kalitesi aynısını onlar daha fazla paraya satıyor diyorlar birde bıraksınlar bu işleri
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
aklıma şey geldi geçen vestelin zorlu holdingin sahibi Ahmet Zorlu 2500 liralık amiral gemileri ile aynı cihazları 899 liraya satıyoruz tarzında bir açıklama yapmıştı. düşünüyorum acaba kendisinde mi hata var yoksa danışmanlarında mı hata var :ehe
 


Üst Alt