Çalın çalın vuvuzela çalın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Çalın çalın vuvuzela çalın!
Dünya Kupası'nda H Grubu'nda yer alan İsviçre Milli takımı, kupa boyunca tribünlerde yankılanan vuvuzela seslerine alışmak için değişik bir yöntem uyguluyor.

Takımın Teknik Direktörü Ottmar Hitzfeld, İsviçreli taraftarlara çağrıda bulunarak takımın antrenmanlarına vuvuzelalarıyla gelmelerini istedi.

Oyuncularının, rahatsız edici bir ses çıkaran geleneksel Güney Afrika çalgısı vuvuzelanın sesine alışmasını isteyen Hitzfeld, taraftarların vuvuzelalarıyla mümkün olduğunca çok gürültü yapmalarını talep etti.
İsviçre, grupta ilk maçını Çarşamba günü İspanya ile oynayacak.

Öte yandan Dünya Kupası'nda 2 gün sonra H Grubu'nda İspanya ile karşılaşacak İsviçre takımının Teknik Direktörü Ottmar Hitzfeld, İspanya'ya karşı maçı 0-0 bitirmeye çalışmanın çok zor olduğunu, bu nedenle gol atmayı deneyeceklerini söyledi.

Alman teknik adam, henüz sahaya süreceği ilk 11'e karar vermediğini belirterek, 3 orta saha oyuncusuyla oynamayı planladığını kaydetti.

Çok az takımın son Avrupa şampiyonu İspanya karşısında beraberlik almayı başardığını söyleyen Hitzfeld, ''Bir ya da iki gol atmamız lazım'' dedi.

Takımda Frei ve Behrami'nin sakatlığının önemli olduğunu, yine de ellerindeki diğer oyuncularla mücadele edebileceklerini belirten Hitzfeld, ''İspanya karşısında savunmayı sağlam tutmalı ve kontratak yakalamalıyız. İspanya takımı topa yüzde 65-70 oranında sahip oluyor. Sadece teknik değiller, aynı zamanda çok koşuyorlar. Duran toplarda iyiyiz, İspanya ceza sahası yakınında kazanacağımız duran toplardan faydalanmalıyız'' diye konuştu.
 
  • Beğen
Tepkiler: nik82
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt