[C_eMa_l] MOBİLE ilk jawa'sını yaptı By_[C_eMa_l] kalitesiyle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemal333

Üye
    Konu Sahibi
[C_eMa_l] MOBİLE ilk jawa'sını yaptı By_[C_eMa_l] kalitesiyle
[C_eMa_l] MOBİLE ilk jawa'sını yaptı By_[C_eMa_l] kalitesiyle
Arkadaşlar bu benim editleyerek yaptığım ilk jawa programdırlar. yazacak kadar profesyonel değilim tabi, ama yapacak kadar profesyonelim + programların tamamını telimde yaptım. Aşşağıdaki pakette tam 6 tane program bulunmaktadır. Bu yüzdende yorumum biraz uzun olacak kusura bakmayın.
PROGRAMLAR;
1. ANKARA GPS v1.0
Türkiyenin 2. Büyük şehrinin ayrıntılı haritası
2. İSTANBUL GPS v1.0
Türkiyenin 1. Büyük şehrinin ayrıntılı haritası. ilk yapmaya karar verdiğim program bu aslında, diğerleri sonradan geldi. Yapmaya karar verdikten 1 hafta sonra, ıstanbul büyük şehir belediyesi, istanBUL şehir rehberi mobil versiyonunun kullanıma hazır olduğunu açıkladı. Ondan sonra kararsız kaldım yapsammı yapmasammı, ama yinede yaptım.
3. istanBUL İBB v1.0
Türkiyenin 1. Büyük şehrinin çok ayrıntılı haritası. İBB ve TURKCELL işbirliğiyle profesyonelce hazırlanan program. benimkine kıyasla çok çok profesyonel, hangisini isterseniz onu kullanın. Ayrıntılı bilgi almak isterseniz tıklayın.
4. İZMİR GPS v1.0
Türkiyenin 3. Büyük şehrinin ayrıntılı haritası
5. TURKEY GPS v1.5
Tüm türkiyenin ayrıntılı haritası. Diğer programlara kıyasla bu çok daha güzel oldu. Şehirlerin yanlarına plaka kodlarını bile ekledim daha napıyım. Istediğniz şehrin üzerine gelip orta tuşa basarsanız maximum zoom'a geçecektir. Diğerleri v1.0 versiyonda, bu niye v1.5 versiyon diye sorarsanızda, önce sorun ondan sonra cevap vereyim. :)
6. WORLD MAP v1.0
Arkadaşlar bu programın eşi benzeri yok! Buda aynı şekilde diğerlerine kıyasla çok daha güzel oldu. Program tüm dünya ülkelerini + ülkelerin başkentlerini(yıldız işaretli bölüm) + ülkenin bazı büyük şehirlerini göstermekte. 1 özelliği daha var, oda haritanın fiziki olması, bu sayede istediğiniz ülkenin coğrafi yapısını inceleyebilirsiniz. + orta tık herzaman max. zoom'dur. Ayrıca bu ilk versiyon ona göre + türkiyenin coğrafi yapısını incelerseniz diğer ülkelere göre coğrafi yapısı bozuk bir ülke ama ben ülkemi böylede seviyorum. :)
Destekleyen Modeller;
jawa'yı destekleyen tüm modeller.
6670,n72 ve n80'de denenmiştir.
DİKKAT; Bu programları ilk denemenizde çalıştırıp 2. veya daha sonraki denemelerimizde çalıştıramayabilirsiniz. Bu durum her jawa'da olabilir. Bunun nedenini bende bulamadım ama bu durum genelde s60v2'lerde olur. Buna çözüm olarak ilk denemenizde çalıştırıp daha sonraki denemelerimizde çalıştıramadığınız jar dosyasını jarBOOM'la açıp tekrar toplarsanız çalışacaktır.
+ acemi arkadaşlar var. Mobil dünyasını bunlardan ibaret sanıyorlar. o arkadaşları (python) dünyasına davet etmek istiyorum. python bölümüne girdiğinizde gözünüz gönlünüz açılacak sadece bunlardan ibaret olmadığını anlayacaksınız. ;)
Daha önceden söz verdiğim gibi(Bilenler bilir), son model 0 km programlar gelmeye devam edecek, Elimde yapmaya veya yazmaya hazır programlar var, hepside çok güzel, yavaş yavaş vereçeğim arkadaşlar. Bu arada nezanandır bir program arıyorum arkadaşlar. Burası yeri değil ama kusura bakmayın. Yardımcı olacak arkadaşlar varmı bilmiyorum ama, program batarya bilgisini veriyormuş, en büyük özelliği ise batarya ısısının kaç derece olduğunu gösteriyormuş, Bunları nerden biliyorum? Programı daha önceden biyerde görmüştüm, ama önemsemedim indirmedim aradan baya zaman geçti tabi.
Hiçbir sitenin reklamını taşımamaktadır.
Emeğime saygı duyuyorsanız eğer, kendi adınızla yayınlamayın.
Arkadaşlar yorumlarınız benim için önemli, iyi yada kötü, beğendim veya beğenmedim, hiç farketmez. Emeğim hakkında fikrinizi yazın yeter.

paket


önizleme

 
  • Beğen
Tepkiler: adasahilleri, ercnygt, mem44 ve 2 diğerleri


guvenkaya

guvenkaya

Üye
link olu

--------------- Ekleme ---------------

yani gosteriyor indiremiyorsun
 

nizam70

Üye
emek vermisin ugrasmisin tesekkurler ama verdigin linkte bisey yok kontrolet
bide s60v2 falan yazmisin bu yazdigin seyler java mi yoksa symbian mi
 
celilcemre

celilcemre

Üye
allah razı olsun bu kadar uğraş helal sana kardeş çk çok sağol ama javlar n73 de çalışmıyor n72 kullanıyordum onda süper çalışıyorlardı emeğe saygı
 
macman

macman

Üye
thx
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt