Bu lisenin öğretmenleri de türbanlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Bu lisenin öğretmenleri de türbanlı
Cumhuriyet Lisesi'nde çekilen bu fotoğraflar görenleri hayretler içerisinde bıraktı.




Kars'taki Cumhuriyet Lisesi'nde türban, öğretmen odası ve sınıflara kadar girdi. Lisedeki türbanlı öğrenci ve öğretmenler, okulun koridorlarında ve bahçede rahatlıkla dolaşıyor. Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi üzerindeki 1000'i aşkın öğrencisi bulunan Cumhuriyet Lisesi'ndeki türbanlı öğrencilerle ilgili Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici, "Türbanın bahçe kapısında çıkarılması gerekiyor. İnceleme başlatacağız" dedi.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi üzerindeki Cumhuriyet Lisesi'ndeki türbanlı öğretmen ve öğrenciler okul yönetimi tarafından hiçbir uyarıyla karşılaşmadan okulun içine kadar rahatlıkla girebiliyor. Öğretmenler kendileri için ayrılan öğretmen odasında, öğrenciler ise sınıflara kadar girerek sadece derslerde türbanlarını çıkarıyor. Türbanlı öğretmen ve öğrenciler hem koridorlarda hem de okulun bahçesinde rahatlıkla dolaşırken, Okul Müdürü Kaan Ilgar ile Müdür Yardımcısı Sinan Kızılkuş'un yanından geçen türbanlı öğrenci ve öğretmeni uyarmamaları dikkat çekti. Okulda türbanlı görüntülenen öğrencinin fotoğrafları gören Okul Müdürü Kaan Ilgar, "Türbanlı öğrencilere bir oda ayırmayı düşünüyoruz. Bu öğrenciler zaten derslerde türbanlarını çıkarıyorlar" dedi. Bazı öğretmenler ise öğrencilerin türbanlarını çıkarmasına ailelerinin engel olduğunu ileri sürdü.

Cumhuriyet Lisesi'nde okuyan bazı türbanlı öğrencilerin kaldıkları yurtta da türbanlarını çıkarmadıkları belirtildi.

Cumhuriyet Lisesi Müdürü Kaan Ilgar'ın aynı zamanda müdürlük yaptığı yurtta kalan öğrenciler, akşamları yurtta nöbetçi olarak kalan bazı öğretmenlerin de türbanlı olarak görev yaptıklarını iddia ettiler.

`İNCELEME BAŞLATACAĞIZ'
Kars Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici, Cumhuriyet Lisesi'nde türbanlı öğrenci ve öğretmenlerin fotoğraflarını görünce, bunun yanlış bir uygulama olduğunu söyledi.

Müdür Ekici, "Bununla ilgili kanun ve yönetmelikler var. Türbanlı olan öğrenci ve öğretmen bahçenin giriş kapısında türbanını çıkarır ve okula öyle girer. Konuyla ilgili olarak inceleme başlatacağız" dedi.
 


mservank

mservank

Üye
ya bu yasaları nasıl çiğniyorlar ya madem türbanına o kadar düşkünsün ya görevini bırak ya da türbansız derslere gir
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Türban ile girmenin sakıncası ne olabililir . Bunlara g..n ne onu anlamıyorum..insanlar özgürdür özgür kalmalı.. Ben bu tür kuralları koyanların aklından şüphe duyuyorum.. O adam türbanlı olsun türbansız olsun arasındaki tek fark nedir ? Yok yok yok.
 
-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye

delimakina

Üye
böyle ders anlatmıodur okula girerken çıkarıodur bence
 
lovestar

lovestar

Üye
sanki yanında bomba taşıyorda böyle hayretler içinde kalmış edasıyla bu haberi buraya koydun.böyle alıştırdılar sizin kendi milletinizi size yadırgatmaya.helal olsun nöbetçi sazanlara...
 

_KadirşinaS_

Üye
bizim ülkemizde yasalar genelde çiğnenir

İnsan haklarına ve insanın fıtratına aykırı olduğu için, dünyanın çok az yerinde uygulanan bu tarz ortaçağ yasaları çiğnenmeye zaten mahkumdur.:@
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt