Bu Hafta Sinema Salonlarında 5 Yeni Film Vizyona Girecek..

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Bu Hafta Sinema Salonlarında 5 Yeni Film Vizyona Girecek..
Bu Hafta Sinema Salonlarında 5 Yeni Film Vizyona Girecek..

Bu hafta 5 yeni film gösterimde: ''Çakma Başkan Hollywood'da'', ''İyi Seneler Londra'', ''Ölüm Emri'', ''Paris'te 2 Gün'', ''Beden Öğretmeni Bay Woodcock''.

Çakma Başkan Hollywood'da
(Churchill: The Hollywood Years)

Yönetmen: Peter Richardson
Oyuncular: Jon Culshaw, Neve Campbell, Christian Slater, Hamish Mccoll...
Tür: Komedi
Yapım Yılı: 2007

Amerikalı bir film ekibi, İngiltere'nin eski başkanı Churchill hakkında bir film yapmak için, İngiltere'ye gider. Çekimlerin ilk gününde, yapımcılar Churchill rolündeki aktörün yetersiz olduğunu farkedip daha iyi görünümlü bir aktörle değiştirmeye karar verir.

İyi Seneler Londra

Yönetmen: Berkun Oya
Oyuncular: Ülkü Duru, Ali Atay, Zuhal Olcay, Denis Lavant
Müzik: Fazıl Say
Tür: Dram
Yapım Yılı: 2007

Uluslararası üne sahip şarkıcı Yaşar Nur, konserinden bir gün, yılbaşından birkaç gün önce Londra'ya varır. Şehir, karanlık bir gecede, yıllar önce karanlığa gömülmüş anıları canlandıracaktır. Eski bir dost, Yaşar Nur’a taşıyamayacağı bir sorumluluk yüklediğinde, dengesiz bir hayranı saplantısıyla yüz yüze gelmeye karar verdiğinde ve cesareti kırılmış bir koca, kaderin kurgusunu bozduğunda neler olacak? Öykü, bu kişilikleri tesadüflerin gölgesinde bir araya getiriyor ve önce kendileriyle, ardından birbirleriyle iletişim kurmaya zorluyor. Bu uzun gecenin sonunda yalnızca birkaçı sabahı görüyor…

Ölüm Emri
(Death Sentence)


Yönetmen: James Wan
Oyuncular: Kevin Bacon , John Goodman , Garrett Hedlund, Kelly Preston...
Tür: Aksiyon / Gerilim
Yapım Yılı: 2007

Nick Hume iş yaşamında yumuşak huylu bir yönetici özel yaşamında ise mükemmel bir aile babasıdır. Mutlu bir evliliği vardır ve harika bir aileye sahiptir. Ancak tanıklık ettiği o uğursuz akşam bütün hayatını değiştirecektir.

Bir gece kendilerini bir silâhlı soygunun ortasında bulup, büyük oğlunun öldürülmesine çaresizlik içinde tanık eder. Tutuklanan katile adaletin temsilcileri yeterli bir ceza vermeyince, oğlunun cinayetiyle ilgisi olan tüm suçluları öldürmeye yemin eder.

Paris'te 2 Gün
(Two Days in Paris)


Yönetmen: Julie Delpy
Oyuncular: Julie Delpy, Adam Goldberg, Daniel Brühl...
Tür: Romantik / Komedi
Yapım Yılı: 2007

New York’ta yaşayan genç çift Jack ve Marion tatillerini Avrupa’da geçirmeye karar verirler. Son derece romantik Venedik tatilinin ardından ikili Marion’un ailesinin yaşadığı Paris’te 2 gün geçirmeye karar verir. Aşıklar şehri Paris fikri Jack’ı başta heyecanlandırsa da işler hiç de beklendiği gibi gitmez. Marion’un zamanında şehrin yarısı ile çıkmış olduğunu şaşkınlıkla öğrenen Jack, Fransızların seks konusundaki rahatlığı karşısında da şaşkına döner. Komik olayların birbiri ardına sıralandığı iki günün ardından aşıklar bir yol ayrımına gelirler.

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
(Mr. Woodcock)


Yönetmen: Craig Gillespie
Oyuncular: Susan Sarandon , Melissa Sagemiller, Billy Bob Thornton , Seann William Scott
Tür: Komedi
Yapım Yılı: 2007

Forest Meadow Ortaokulu Öğrencileri için, beden eğitimi dersleri oyun zamanı değil, sert mi sert Bay Woodcock’un (Billy Bob Thornton) denetiminde, zihinsel ve bedensel aşağılanmaya katlanma egzersizidir.

Ulus çapında en-çok-satan Letting Go: Getting Past Your Past kitabının yazarı John Farley (Seann William Scott) için, Bay Woodcock’un sınıfında olmanın getirdiği acı dolu anların hatıraları artık yerini başarılı bir yazar ve motivasyon konuşmacısı olmanın getirdiği özgüvene bırakmıştır. Kitap turu sırasında son anda gerçekleşen bir iptal, John’a bir günlük tatil imkanı sağlar. Genç adam annesi Beverly’ye (Susan Sarandon) sürpriz yapmak için eve döner. Bir de haberi vardır: Mısır Festivali sırasında, kasabanın saygın ödülü “Corn Cob Key” (Mısır Koçanı Anahtarı) kendisine verilecektir.

Annesinin Bay Woodcock’a aşık olduğunu öğrenince, John’un büyük sevinci yerini öfkeye bırakır. Eski düşmanıyla vakit geçirmek zorunda kalan John’un, eski öğretmeninin keskin diline ve korkutma taktiklerine tekrar katlanması gerekecektir. Genç adam inatçı yayıncısı Maggie’nin (Amy Poehler) ricalarını kulak arkası edip, annesi ile Bay Woodcock arasındaki ilişkiyi bozabilmek için tatilini uzatır. Fakat her geçen gün, gençliğini kabusa çeviren güvensizlik ve uyumsuzluk hislerine daha çok geri döndüğünü fark eder.
 
Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Çakma Başkan Hollywood'da izledim tavsie ederim....
 

Benzer Konular



Üst Alt