Bu Arabayı Seviyorum EVO 8 Birde böyle Modifiye edilirse...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Bu Arabayı Seviyorum EVO 8 Birde böyle Modifiye edilirse...
Önce diğer sahipleri yok gibi onları inşa etmenin bir yolu bulundu stateside Doğum Evolution VIII nihai sürümü ile, sadece zaman meselesiydi. Bu sayının kapağını araba böyle bir Evo 8, Andrew Kung ait olan ve temelde sağ değişikliklerinin bir bolluk yapabileceği ideal bir modeli olmasıdır. Motor Advan tekerleklere tüm yol itibaren bu Evo 8 ritmi atlamıyor.

Süspansiyon ile kapalı başlayarak, stok ve yaylar struts unbolted edildi ve bir kenara kendi FLEX serisinin tein coilovers daha esnek ayarlamak için attı. Tüm şasi bir Cusco Titanyum ön strut bar Cusco ve karbon fiber arka strut bar bazı kasıldı olmuştur. Body sway yapılmış kontrol altında ön ve arka alt sway bar Cusco bir çift ile itti. Iç, özel 6-point roll kafes ve koşum barda kaynak şase güvenli tutmak için eklendi. Ile araç konforlu bir yükseklik, bir altın Advan TC set-II tekerlekli bir 18x8.5 boyutu cıvatalı Kung aşağı buckled. Bridgestone Potenza S Sarma-03 lastikler, TC-II tekerlekleri lastik 245/40/18 değerinde koruma bol sahip olan.

Açılış sürücü ve yolcu kapı, gözlerimizi Bride Brix Gradation koltuk bir çift ile karşılaşacaksınız vardır. Özel rulo kafesi ve koşum takımı bar, Takata ve 340R koşum Gelin koltuk üzerine koşum çubuğundan kapalı linger bir set ile birlikte. Özel bir karbon fiber nitro kontrol paneli ev hayati Defi gelen bu ölçüm bir ayaklı pods karbon fiber çift maçlar. Kendi D-Serisi hattı, Defi görüntüler artırmak ve EGT özellikleri ve okumalar göstergeleri bir çift.

Arabanın dış dışarı kontrol etme Gialla mal boyunca bulunabilir Evo 8. Bir Gialla karbon fiber kaput ve fren kanalları ile birlikte bir Gialla ön tampon bir şey daha saldırgan ve montaj için aracın tüm ön dönüştürün. Daha fazla karbon fiber mal Ganador karbon fiber şasi geri kalanı boyunca yayılmış ve VIS Racing karbon fiber gövde aynalar. Varis karbon fiber b-sütunlar dış için de güzel bir amenity olun. Arka ön, stok farlar dışında çekti edildi ve özel bir siyah tedavi oldu. Daha popüler JDM Evo MR arka stok birimleri yerine taillights.

Mal toplu Ancak başlık altında yer alan tüm vardır. Motorlu çıkardı ve Wiseco piston ve Crower çubuklar ile yeniden inşa edildi. Head, Ferrea Valvetrain bileşenleri bir araya yaylar, hizmetli ve onların yeni ev: 1mm büyük boyutlu vana, koltuk relocators, vana bulundu. Süre baş Ferrea Valvetrain ile redone başlamıştı, baş markası ile yeni HKS 272/272 cams bir liman ve lehçe iş aldı. Tüm motor geri birlikte ARP head studs, ana somun ve civata çubuk ile konulmuştur.

Yerde uzun blok arkası, drivetrain vardı mermi hazırlıklarında yeni ağır beygir kurulum için geçirmez. Yere güç Başlarken Cusco hafif volan ile birlikte bir Cusco Karbon Balatası ikiz plaka olduğunu kavrama. Beygir gücü ve yeni grubu bir Nitro Expresss EFI Islak Sistemi ve genx-2 kiti ile birlikte bir 6.5RS TME Turbo kurulum geliyor. Emme dışarı egzoz kadar karbon dahil tüm hks mallar,-ti egzoz sistemi mevcuttur. Off valve bir tial darbe yeni turbo kurulum ve her şeyin üzerine eklendi bir HKS Circle Earth kiti ve Magnecor bir dizi 8.5mm buji kabloları ile topraklama kapalı tepesinde. Radyatör olarak intercooler açılan Hizmetin bir PWR alüminyum radyatör ve Dejon cephesidir intercooler montaj. Dekorasyonlar bir ARC radyatör kasket ve Ralliart petrol kap gelir.

Daha fazla güç daha fazla yakıt ve Walbro 255lph yakıt PTE ile birlikte pompa 650cc yakıt enjektörleri eşittir kolları bu. Her şeyi kontrol ve Autronic PnP ayarlanabilir ve tek başına kolaylığı vardır motor yönetimi ve HKS EVC V artırmak denetleyicisi.

Bu artık stateside geçerli's Mitsubishi Evolution canavar oluşturmak için büyük yollardan sadece güzel bir örnektir. Bu arzu, bu AWD canavar kolay harika görünüyor ve büyük bir intercooler ile beygir Plenty.


İngilizceden Türkçe'ye Google Çevirici ile çevrilmişdir...






 


gkn1988

Üye
Net Ölüm Bu araba (:
 
nitroux

nitroux

Üye
Bu modifiyeyi İmpreza Prodrive a yapsan Evo8 e toz yutturur bee :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt