Boğazın Boğası, Gladyatör'e Karşı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Boğazın Boğası, Gladyatör'e Karşı..
Şampiyon Boksör Sinan Şamil Sam, yarın Ankara'da ''gladyatör'' lakaplı italyan Paolo Vidoz ile Avrupa şampiyonluğu unvan maçında karşılaşacak

'Boğazın Boğası'' lakaplı Sinan Şamil Sam, IBF (Dünya Boks Federasyonu) Avrupa Şampiyonluğu unvan maçında ''Gladyatör'' lakaplı İtalyan boksör Paolo Vidoz ile yarın akşam Ankara'da karşı karşıya gelecek.

Maçın yapılacağı Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlenen basın toplantısına Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli, boksörler Sinan Şamil Sam ve Paolo Vidoz, Arena Box Promotion Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öner, Sam'ın antrenörü Karsten Röwer ve federasyon yöneticileri katıldı.

Federasyon başkanı Caner Doğaneli, Sinan Şamil Sam'ı 11 yaşından beri tanıdığını belirterek, ''Sinan bizim yavrumuz. Türkiye'deki tüm kategorilerde şampiyonluk kazandı. Her şeyini çok iyi tanıyorum. Rakibine bakarsak ayakları üzerine basan, sert yumrukları olan tehlikeli bir boksör. Kaliteli bir maç olacağını düşünüyorum. Her ikisine de başarılar diliyorum'' dedi.

''Boğazın Boğası'' lakaplı boksör Sinan Şamil Sam ise kariyeri boyunca çok sayıda şampiyonluk yaşadığını ifade ederek, ''Avrupa ve dünya şampiyonlukları kazandım. Yarınki maçı da kazanmak istiyorum. Bu maç için çok çalıştım. Büyük mesafeler katettik. Sakatlığım da yok. Bu unvan maçını alarak benim üzerimde emeği olan herkese teşekkür etmek istiyorum'' diye konuştu.

Konuşmasına Türkçe ''Merhaba Türkiye'' diyerek başlayan İtalyan boksör Paolo Vidaz da rakibinin gücünün farkında olduğunu söyledi.

''Gladyatör'' lakaplı Vidaz, Sam'ın büyük bir boksör olduğunu vurgulayarak, ''Türkiye'nin en iyisi. Ama ben de bu maçı kazanmaya geldim. Artık yaşlandım, ancak hazırlığımı da ona göre yaptım'' ifadelerini kullandı.

Basın toplantısı sonrasında tartıya çıkan iki boksör daha sonra basın mensuplarına poz verdi.

İKİ BOKSÖR ARASINDAKİ 2. RANDEVU
34 yaşındaki Sinan Şamil Sam ile 37 yaşındaki İtalyan boksör Paolo Vidaz, ikinci kez karşı karşıya geliyor.

1997 yılında İtalya'nın Bari kentinde düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda karşılaşan iki boksör arasındaki maçı Paolo Vidaz kazanmıştı.

Kariyerinde 34 maça çıkan ve yalnızca 4 kez rakiplerine boyun eğen Sam, yarın saat 19.00'da, Büyük Anadolu Oteli'ndeki karşılaşmada Vidaz'dan rövanşı almak için mücadele edecek.

Bu arada yarın yapılacak organizasyonda olimpiyat gümüş madalyalı Atagün Yalçınkaya ile Rus Vladislav Sagalarov, Yakup Sağlam ile Ukraynalı Alexander Subin, Mustafa Karagöllü ile Letonyalı Andrei Tolstihs, Mahir Oral ile de yine Letonyalı Jurijs Boreiko karşılaşacak.
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Samil'in en son evander'e karşı mücadelesini izlemiştim. Adam şamil'i tanınmayacak hale getirmişti. Umarım italyan'a ringi dar eder.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt