blackberry lerde e posta oluşumu hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
blackberry lerde e posta oluşumu hk.
İster eğlencede, ister kanepede, ister trende, ister kafede olun, e-postalarınızı almaya ve iletişim halinde olmaya devam edin.
BlackBerry® Internet Hizmeti, 10 adede kadar iş ve kişisel e-posta hesabınıza gelen iletileri BlackBerry® cihazınızdan almanıza izin verir. Kurumsal e-posta sistemleri (Microsoft® Exchange ve IBM® Lotus Notes® gibi), Internet Servis Sağlayıcı (ISP) e-posta hesapları ile Yahoo!® Mail ve GMail™ gibi web posta hesapları ile uyumludur.
Cihazınız için sadece dışarıda kullanacağınız adresiniz olarak ya da yakın kişi kayıtlarınız için ek e-posta adresi olarak kullanabileceğiniz yeni bir BlackBerry e-posta adresi yaratabilirsiniz (örneğin kullanıcıadı@tasiyici.blackberry.com). Ve diğer adreslerden BlackBerry e-posta adresine iletilen e-postaları da alabilirsiniz.
BlackBerry yönlendirme teknolojisi ile, mesajlar otomatik olarak cihazınıza yönlendirilir, bu şekilde e-postalarınızı zahmetsizce alabilirsiniz. Çoklu Adres Şeçim desteği ile, BlackBerry cihazınız üzerinde e-posta hesaplarınızın hangisini kullanarak cevap ya da e-posta göndermek istediğinize karar verebilirsiniz.
E-posta iletilerinin yanı sıra, hareket halinde iken ekli dosyaları da alabilir ve görüntüleyebilirsiniz. JPEG, BMP, TIFF, Microsoft® Word, Excel ve PowerPoint®, Corel® WordPerfect® ile Adobe® PDF gibi popüler ekli dosya formatlarını görüntüleyebilirsiniz. İster iş yerinden gelen önemli bir dosya ister arkadaşınızdan gelen bir resim olsun, dileğiniz an ona erişebilirsiniz.
Resimle: Kamera-etkin BlackBerry cihazlarında, resim çekebilir daha sonra çektiğiniz resimleri arkadaşlarınız ya da ailenize e-posta ile gönderebilirsiniz. Sadece çekin ve gönderin!
BlackBerry cihazınızın e-posta almak ve göndermek üzere ayarlanması çok hızlı ve de kolaydır — bunu çevrimiçi olarak PC üzerinden ya da doğrudan cihaz üzerinde bir kaç adımda yapabilirsiniz.

BlackBerry cihazınız size sadece kablosuz bir e-postadan çok daha fazlasını sunuyor.

:sn:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt