BizBize

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
BizBize
GENEL

* Hediye kontör teklifinden yararlanmak için tek yapmanız gereken KAYIT yazıp 5533'e göndermek ve kontör yüklemek. Sonrasında hediye kontörlerinizle milyonlarca Turkcellliyle 1 hafta boyunca konuşabilirsiniz. Bu teklif 31 Aralık 2009 tarihine kadar geçerlidir.

100 ve üzeri kontör yüklenmediğinde: Yurt içi her yöne konuşmaların dakikası 3,25 kontördür.

Ücretlendirme Periyodu:

Şebeke içi, diğer operatör ve sabit hatlar yönüne yapılan aramalarda 30 saniyedir. Çağrıların ilk 10 dakikası için, her dakikanın ilk 30 saniyesi 2 kontör, her dakikanın ikinci 30 saniyesi ise 1,25 kontör olarak ücretlenir. Çağrının 10 dakikadan sonraki kısmı için ise kontör atış periyodu 30 saniyedir ve her 30 saniye 1,625 kontör olarak ücretlenir. Kazanılan hediye kontörlerden 15 sn de 0,8125 olmak üzere dakikada 3,25 kontör düşer.

KATILIM

TARIFE BIZBIZE yazıp ücretsiz olarak 2222'ye göndererek tarifeye geçebilirsiniz. Tarifeye ayrıca sesli yanıt sistemi, 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri ve Online İşlemler'den katılabilirsiniz.
BizBize Hediye kontör kampanyasına katılmak için tarifeye geçtikten sonra KAYIT yazıp 5533'e göndermeniz gereklidir.
Kayıt olduktan sonra yapacağınız kontör yüklemesini takiben hediye kontörlerinizi kullanmaya başlayabileceğinizi belirten bir bilgilendirme mesajı gelecektir. Bu mesajı aldıktan sonra hediye kontörlerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
Tüm bireysel Hazır Kart'lılar bu tarifeye geçebilir. Tarife değişikliği ayda 1 kez yapılabilir.

DETAYLAR

Hediye kontör sorgulama:

Hediye kontörlerinizi *123*1# tuşlayarak sorgulayabilirsiniz. Turkcelliçi Nar paketiniz de var ise, bu tuşlama sonucunda hediye kontör ve NAR paket bakiyenizin toplamını görürsünüz.

Numara değişikliği/Devir:

Kazanılmış olan hediye kontörlerinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ödemeli arama, konferans görüşme:

Kontörlerinizi ödemeli arama ve konferans görüşmede kullanabilirsiniz.

Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde, ücretlendirmelerinde ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

SORULANLAR

Kampanyaya kayıt olduktan sonra ne kadar süre içerisinde kontör yüklemeliyim?
Kampanya kaydınız tamamlandıktan sonra her 100 ve üstü kontör yüklemenize kontör kazanabilirsiniz. Kontör yüklemeniz için kayıt sonrası gereken belirli bir süre yoktur.

Tarife değişikliğinde hediye kontörüm varsa kullanmaya devam edebilir miyim?
Evet, hediye kontör bakiyeniz varsa kullanmaya devam edebilirsiniz fakat tarife değişikliği sonrasında kampanyadan bir daha yararlanamazsınız.

Kampanya kaydından önce kontör yüklenmişse yararlanılabilir mi?
Kayıttan önceki 6 saat içerisinde kontör yüklenmişse, hediye kontörlerden yararlanabilirsiniz.

Kampanyadan kaç kez yararlanabilirim?
Herhangi bir kısıt yoktur, tek seferde yapacağınız her 100 ve üstü kontör yüklemenizde hediye kontör kazanabilirsiniz. Her seferinde kayıt olmanız gerekmez, bir kayıt yeterlidir.

Hediye kontörlerimi transfer edebilir miyim?
Hayır.

Turkcelliçi NAR paketinden yararlanıyorum, hangi kontörleri öncelikli olarak kullanırım?
Hediye kontör bakiyesi varken Turkcelliçi NAR paketi alan abonelerin ve Turkcelliçi NAR paketi varken hediye kontör kazanan abonelerin, hediye kontör ve NAR paketi toplam bakiyesi, bitiş tarihi daha geç olanın tarihi olacak şekilde ötelenecektir.

Her Yöne Nar paketinden yararlanıyorum, hangi kontörlerimi öncelikli olarak kullanırım?
Hediye kontörler, her yöne Nar paketine göre önceliklidir.

Kontör yükledikçe kullanma süresi ne şekilde uzar?
Eğer ilk yüklemenizi yaptıktan sonra 1 hafta geçmemiş ise, ikinci yüklemenizde kazandığınız kontörler, ilk yükleminizden kazandığınız kontörlerden geriye kalan kontörlerin üstüne eklenir ve bu kontörlerin geçerlilik süresi tekrardan 1 hafta olur. Yani ne kadar sık yüklerseniz, bir önceki yüklemenizden kazandığınız kontörlerin geçerlilik süresini uzatmış olursunuz.

1 hafta süresince kullanılmayan hediye kontörler devreder mi?
Hayır, hediye kontörlerin kullanım süresi 1 hafta ile sınırlıdır, 1 hafta süresi sonunda kullanılmayan hediye kontör bakiyesi silinir.

Belirtilen minimum kontör yükleme koşulunu tek seferde mi yapmalıyım?
Evet.

Görüşme içerisinde hediye kontörüm bittiğinde nasıl ücretlendirilirim?
Bir çağrı sırasında sadece bir promosyon paketi kullanılabilir. Çağrı içinde indiriminizin süresi ya da hediye kontörünüz biterse aynı çağrı içinde başka bir kampanyadan yararlanamaz ve kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt