BIS Paketleri - Tüm Operatörler Bireysel (Turkcell - Vodafone - Avea)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
BIS Paketleri - Tüm Operatörler Bireysel (Turkcell - Vodafone - Avea)
TURKCELL

Faturalı BIS Paket : 16.90 TL /ay *
*1GB limitli, Blackberry Messenger, Facebook,Twitter kullanılabilir. 1GB data sadece Blackberry Apn üzerinden ,wap ve diğer apn den yapılan data alışverişini kapsar. Anlık mesajlaşma uygulamaları (MSN, yahoo messenger..vb) kullanılabilir. 10 adet POP3 e-mail tanımlaması yapılabilir. 1GB limit aşılması durumunda 0,000049 TL/KB bedeli üzerinden ayrıca ücret yansıtılır.

Faturalı BIS Giriş Paketi : 6.90 TL /ay**
** 100MB internet, Blackberry Messenger, Facebook,Twitter kullanılabilir. 100MB data sadece Blackberry Apn üzerinden yapılan data alışverişini kapsar, wap ve diğer apn pakete dahil değildir. Anlık mesajlaşma uygulamaları (MSN, yahoo messenger..vb) içermez. Sadece 1 adet @turkcell.blackberry.com uzantılı mail adresi tanımlanabilir. 100MB limit aşılması durumunda , limit aşımından itibaren 5 kbps hız ile ek ücret yansımadan belirtilen hizmetlerden faydalanılabilir.

Faturasız BIS Paket : 16.90 TL /ay (Faturalı ile aynı) (Aylık düşüm yapılır)

Faturasız BIS Giriş Paketi : 6.90 TL / ay (Faturalı ile aynı) (Aylık düşüm yapılır)

Turkcell BIS aboneliği için Turkcell iletişim merkezlerine giderek yada Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Detaylı bilgi için ,


VODAFONE

Faturalı Sınırsız BIS paketi : 16.90 TL /ay *

*Bu tarife de Blackberry APN yi kapsayan sınırsız data kullanımı sağlanabilir. Blackberry Messenger kullanabilir, VLM kullanabilir, Facebook, Twitter kullanabilir, 10 adet POP3 e-mail entegrasyonu sağlayabilirsiniz. Wap ve diğer Apn kullanan program uygulama v.s. ler için ayrıca ücret alınır. Örneğin youtube izleyemez, bazı radyo ,tv v.s. uygulamaları için de extra ücret yansır.

Faturasız BIS paketi : 6.90 TL / ay**

**Faturalıdan farklı olarak hemen herşey aynı olmakla beraber 100MB adil kullanım limiti vardır, limit aşılması durumunda , limit aşımından itibaren 96 kbps'ye kadar olan hız ile Faturalı da belirtilen hizmetlerden ücret yansımadan faydalanılabilir.

Vodafone BIS servisine abone olmak için Vodafone Cep Merkezine gidebilir yada Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Detaylı bilgi için



AVEA


Faturalı Sınırsız BIS paketi : 32.68 TL / ay *
* Sınırsız paket de wap ve internet apn için 4GB data kullanım hakkı bulunmaktadır. Bu limit cihazın modem olarak kullanılmasını da kapsar. Turkcell 1 GB den tek farkı limit 4 GB ve Blackberry Apn üzerinden sınırsız data kullanımı sağlar. Örneğin limit dolsa da Blackberry Messenger , Facebook ve belirtildiği gibi BB Apn ile çalışan uygulamaları sınırsız kullanım sağlar.


Faturalı Sınırlı BIS paketi : 15.48 TL / ay **
** Sınırlı pakette wap ve internet apn’leri pakete dahil değildir. 2MB limit vardır. Limit aşımında ki data kullanımları için ücretlendiriliyor.

Faturasız BIS paketi : Bulunmamaktadır.

Avea BIS servisine abone olmak için Avea noktalarına gidebilir, yada Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.
Detaylı bilgi için,
 
  • Beğen
Tepkiler: ByAqustiC


ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
teşekkürler eline sağLık iyi olmus bu aklımdaki bazı ? gitti :)
 
ibrother

ibrother

Üye
teşekkürler benim blackberry'i satacam ne zahmetli miş yahu. o_O
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt