Bir genç kızın inanılmaz dramı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Bir genç kızın inanılmaz dramı
Bir genç kızın inanılmaz dramı

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 15 yaşında dul kalan genç kız 16 yaşında katil oldu


ISPARTA (İHA) - Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 15 yaşında dul kalan genç kız 16 yaşında katil oldu.
Eğirdir ilçesinde dini nikahla evlenen G.B., 1.5 yıl önce kocası 25 yaşındaki İbrahim Bölük'ten ayrıldı. 1.5 yıl boyunca eski kocası tarafından sürekli aranan ve barışma teklif edilen G.B., önceki akşam eski kocasının buluşma talebini kabul etti.
Buluşma yeri olarak belirlenen Altınkum Mahallesi Nafiz Yürekli piknik alanına giden 16 yaşındaki G.B., yanında getirdiği av tüfeğini otların arasına sakladıktan sonra eski kocasını beklemeye başladı. Bir süre sonra buluşma noktasına gelen İbrahim Bölük ile G.B. arasında tartışma çıktı. G.B. bu sırada sakladığı av tüfeğini alarak arkası dönük olan İbrahim Bölük'e bir el ateş etti.
Olaydan sonra jandarma karakoluna giden G.B. "Ben eski eşimi öldürdüm" diyerek teslim oldu. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine giden ekipler, ağır yaralı İbrahim Bölük'ün hayatta olduğunu fark edince 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Eğirdir Kemik Hastanesi'ne kaldırılan İbrahim Bölük tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Jandarmaya teslim olan G.B. ise polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye götürüldü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt