Bir Bakın Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darbe_145

Üye
    Konu Sahibi
Bir Bakın Buraya
arkadaşlar ben D600 kullanıyorum.. şimdi usb kablosu ile telden nete bağlana biliyorsun ama nete bağlı bir pcden acaba telle nete bağlana bilirmiyiz..bunu yapmaya çalıştım ve bir ağ attım ve pc ağ bağlantı yaparken usb yi tanıdı..ama tele ne gibi bir ayar yapmam gerek bunu bilende pek olduğunu sanmıyorum hala araştırıyorum telden pcnin dns adresini felan herşeyi denedim bir türlü yapamadım illaki bir yerde bir yanlış yapıyorum.inşallah bir bilen vardır ama olduğunuda sanmıyorum neyse selametle arkadaşlar..
 


***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Üzgünüm dostum bilemiyorum!!!
 
bilgesamet

bilgesamet

Üye
bilmem ki :(
 
ocu77

ocu77

Üye
bu işlem sx1 de oluyor..ben yaptım bluetooth ile bu işlem oluyor...d600 de hiç denemedim..
 
ocu77

ocu77

Üye
satır satır dediklerimi yapınca oluyor arkadaşlar;(not burada yazılanlar farklı şekillerde farklı forumlardada yer aldığı için alıntı demeye lüzum görmüyorum..emeğe saygı duymasını biliriz...)

1-Telde menü>kurulum(bendeki telde böyle sizde araçlar olarakta geçebilir)>ayarlar>bağlantı>erişim noktaları
2-Erişim noktalarını açtığınızda bi sürü bağlantı noktaları görüyor olmalısınız.Bizim için önemli olan telin gprs e açık olması.Erişim noktalarını açtığında seçenek>yeni erişim noktası>varsayılan ayar. kullan ı seçiyoruz.
3-Bağlantı noktasını oluşturuyoruz;
*Bağlantı adına bişey uydurun ben Connect dedim.
*Veri taşıyıcısı GPRS diyoruz.
*Erişim noktası adına bluetooth adaptörünüzün bilgisayardaki tam ismini yazıyorsunuz.Bu isme sağ alt köşede bluetooth simgesine sağ klik yapıp configuration yada ayarlar sekmesini tıklayıp gelen menüde hardware tabını seçip devices yazan başlığın altından ulaşabilirsiniz.Orda yazanın birebir aynısını telefona yazamalısınız (büyük harf küçük harf kelimeler arasındaki boşluklara kadar tıpatıp aynını yazın mesela bende MITSUMI Bluetooth USB Adaptor yazıyor aynısını erişim noktası adı kısmına yazdım).
*Kullanıcı adı yok
*Şifre sorma hayır
*Şifrede zaten default olarak gprs yazar bişey yazmanıza gerek yok.
*Doğrulama normal
*Ağ geçidi ip adresi 0.0.0.0
bu kadar bu ayarları kaydediyoruz ve tele bağlanırken bu bağlantı noktasını kullanacaz.

Şimdi işin belkide püflediği noktaya geldik.mRoter bluetooth cihazınızı cd yüklerken gelen ve bluetooth bağlantınızı sağlayan küçük bir uygulama.Buradan com portlarınızın durumunu görebiliyorsunuz.Esas olarak telin bilgisayara bağlandığınıda burdan görebilirsin.Yalnız mRouter bende yok diyorsanız ben şimdiye kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.Bluetooth cihazının kendi cdden yazılımı yüklenince mRouter otomatikmen geliyor(enazından benim karşılaştıklarımda böyleydi).Bilgisayarda pc suitten telinizi bilgisayara bluetooth aracılığı ile bağlayın.Bu bağlantınızı mRouterdan takip etmeniz daha iyi olur.Bağlantıda sorun olursa başka com portlarını seçip buralardan bağlantı kurmaya çalışın.Bağlantı olduktan sonra bilgisayarı internete açın.Telden opera vb. gibi arayüz bir uygulama ile internete girmeye çalışın.Yalnız bu programlarda varsayılan bağlantı noktası olarak yukarıda tarif ettiğim bağlantı noktasını seçmelisiniz.

ama tekrar hatırlatıyorum d600 için bunu denemedim..sx1,6600 gibi telefonlarda garanti...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt