Beyond Good & Evil 2 neden bu kadar gecikti?

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Beyond Good & Evil 2 neden bu kadar gecikti?
Şu sıralar UPlay'de bedava olarak verilen Beyond Good & Evil gerçekten özel bir oyundu. gerek atmosferi gerekse de karakterleri ile oyunculara farklı bir macera sunuyordu. Bu kadar yıllık bekleyiş ve her haberin, dedikodunun konuşulmasının en büyük nedenleri de bunun gibi faktörler diyebiliriz.

2008 yılında bir video yayınlanmasına karşın yeni oyundan haber alamamıştık. Nihayetinde Michel Ancel'in yayınlamış olduğu yeni tasarımlar sonucu yeni Beyond Good & Evil oyunu resmi duyurusuna da kavuştu. Video ile alakası olmasa da yeni oyunun gelecek olması tabi kit sevindirici. hatta direk devam oyunu değil, geçmişi anlatan bir oyun olabileceği de söyleniyor. Peki ama yeni oyun neden bu kadar gecikti?



Konuyla ilgili bir açıklama yapan Michel Ancel "gezegen araştırabileceğiniz, uzay seyehatleri yapabileceğiniz ve farklı şehirler olan bir oyun yapmak istedik. Tüm bu dinamikler BGE 1'de de olmalıydı. hayalimizdeki bu oyunu gerçekleştirmek yerine 2D'ye dönmeye karar kıldık. Raymen ile eğlenceli vakit geçirdik ve Beyond Good & Evil 2 üzerinde çalışma vaktimiz de gelmiş oldu" sözlerini sarfetmiş.

Kısacası yeni oyun için düşünülen dinamikleri de öğrenmiş olduk. Uzay seyehatleri, farklı şehirler, araştırma dinamikleri... Gerçekten heyecan verici duruyor. geriye tek birşey kaldı, oyunun resmi duyurusu ve tabi ki hangi platformlara çıkacağı..

Alıntı.
 

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
YENİÇeri1362
Cevap
3
Görüntüleme
1K
fk555897
India
Cevap
1
Görüntüleme
778
viktoreznov
westmoreland
  • Kilitli
Cevap
7
Görüntüleme
3K
Bay H


Üst Alt