Beşiktaş nasıl tur atlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş nasıl tur atlar?

[h=2]Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 2-0 kazandıkları maçın rövanşında yarın İstanbul'da Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşacak.[/h]

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın İstanbul'da Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşacak.

Beşiktaş ile Braga arasında Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 22.05'te başlayacak. Maçı, Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Istvan Vad yönetecek. Vad'ın yardımcılıklarını Gabor Eros ve Robert Kispal'in yapacağı karşılaşmada, ilave yardımcı hakemlik görevini Mihaly Fabian ve Tamas Bognar üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sandor Ando Szabo olacak.

Braga'yı deplasmanda 2-0 yenen siyah-beyazlıların hedefi, İstanbul'da da iyi bir sonuç alıp, 3. tura çıkmak.

Beşiktaş turu geçmesi durumunda, 3. turda, Atletico Madrid-Lazio eşleşmesinden turu geçecek ekiple karşılaşacak. Bu eşleşmenin ilk maçında, milli futbolcu Arda Turan'ın da forma giydiği İspanyol ekibi Atletico Madrid, deplasmanda İtalya temsilcisi Lazio'yu 3-1 yenmişti.

-Tek farklı yenilgide bile turu geçecek-

İlk karşılaşmayı deplasmanda 2-0 kazanarak büyük bir avantaj elde eden Beşiktaş, yarınki maçta tek farklı skorla yenilmesi halinde bile turu geçecek.

Braga'nın gollü 2 farklı veya 3 farklı galibiyetlerinde turu Portekiz ekibi geçecek. Portekiz ekibinin 2-0 kazanması durumunda ise maç uzatmaya gidecek. Uzatmada da sonuç değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

-UEFA Avrupa Ligi'nde ilk kez son 16'ya kalacak-

Beşiktaş, Braga'yı elemesi durumunda, 2009-2010 sezonundan bu yana UEFA Avrupa Ligi adıyla oynanan organizasyonda ilk kez son 16 takım arasına kalacak.

Siyah-beyazlılar, 1986-87 sezonunda o dönemdeki adıyla Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda çeyrek finale çıkma başarısı gösterirken, 2002-03 sezonunda da UEFA Kupası'nda aynı başarıyı yakaladı.

kaynak sporx
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie


Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
6-5-0 oynarsa cok rahat tur atlar almeidayı stopere alsa kornerler ve yan toplarla şişirme yapabilir sivok tek forvet olabilir kontrataklarla kanattan gelen toplara kafa atarak bu macı bile kazanabilir :D
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
işteee böyleeeeeee :)
 
SHS

SHS

Üye
kazanamadı ki :ehe
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
atladımı atladı :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt