Bende Ovi Mağazasını birşey sandım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhunyazar

Üye
    Konu Sahibi
Bende Ovi Mağazasını birşey sandım
Arkadaşlar nokia kalitesine güvenip o kadar para verip en güzelinden nokia cihaz alıyoruz.Bunun yanında bize ovi diye masallar anlatıp telefonların üzerine mükemmel kampanya diye yazıp malın üzerine biraz daha fiyat farkı koyup bize bindiyorlar.

Televizyonlarda ovi diye çarşaf çarşaf reklam yapıyrlar millete aldırıyorlar ama girip baktığınızda bomboş.
Çoğu dandik bedeava wap sitelerinin içeriği bile bundan daha güzel. Programların çoğu deneme ücretsiz olanlarda beş para etmez dandik programlar.

Ovi nokia ya yakışmadı bence.

Cep telefonuma Trend Micro Mobile security lite indirdim. Baya memnun kaldım hoşuma gitti gerçektende güzel bir antivirüs programı ama ne yazıkki 30 gün sonra süresi dolana kadar. Girdim yeniden bu sefer F- secure mobile security indirdim o 30 gün bile sürmedi 7 gün sonra bitti. Bu sefer aynı firmanın anti theft programını indirdim Virüs koruması virüs taraması güvenlik duvarı hiç biri aktif değil.

Her birini aktif etmek içinde ayrı para indiriyo. Tamam program ücretsiz ama ben özelliklerini parayla açtıracaksam ne yapayım.

İnternet kotama yazık başka hiç bir şey demiyorum.
 


bozic

Üye
programlı ücretsiz yapıcaksa ovi niye kurulmuş para vericeksin ki ovi de gelişecek...
 

orhunyazar

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım telefonu alrırken ovi parasını zaten nokia benden çıkarıyo. Benim telefonumun üstüne sınırsız ovi maps yazmış.
Ben ona bakarım. O zaman sınırsız yazmayacak sen bu oviyi alıcaksın her bir programada ayrı ayrı para vereceksiz desinler neden sınırsız diyorlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt