Belle ile ilgili tüm sorunlarım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Belle ile ilgili tüm sorunlarım...
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Bildiğiniz gibi Belle'nin gelişiyle birlikte telefonlarımızdaki sorunlarda artış oldu. Ben Belle ile ilgili olarak sorunlarımı liste halinde dile getirmek istedim.

1- İlk olarak oyunla başlayayım. Dungeon Hunter 2. Belleden önce Anna'da online'a girince sorun oluşmuyordu fakat Belleye güncelledikten sonra oyun online'a girmiyor. Şifre kısmına 2 harf yazdıktan sonra oyundan atıyor. Oyunun Belle için olan versiyonu var mı?

2- Bu genel bir sorun. Şarj. Evet arkadaşlar Belle güncellemesinden sonra bataryaların Anna'ya göre 2 kat daha fazla performans harcanmasıyla şarjımız çabuk bitiyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?

3- Bildirimler Widget'i. 111.030.609 sürümünün sorunu. Sızıntı olan 111.030.607 sürümünde olan Bildirimler Widget'i .609 sürümünde yok. Bildirimler Widget'ini nerden bulabilirim?

Şu anlık sadece 3 sorunum var. Bu yeni 111.030.609 sürümünü kurcaladıkça sorunların artacağını düşünüyorum. Bu 3 sorunuma yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum. İyi çalışmalar...
 


MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeşim şarj bende gayet hizli gidiyor sadece sende sorun olmasın
 
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Olabilirde kardeşim Anna'da böyle bir problemim yoktu. Oyunda oynasam şarjım rahat 3 4 gün gidiyordu. Fakat Belleye geçtikten sonra çabuk tükenmeye başladı. Dolu batarya ile yarım saat oyun oynadığım zaman %100 görünen batarya %15 e kadar iniyor. Kalibrasyonla düzelir mi acaba?
 
ucantcme

ucantcme

Üye
teli sabh 7 de çektim şarjdan 5-6 dk konuştum 50 tane falan mesaj attım belirli aralıklarla 45 dk nete bağlandım 1 saat muzik dinledim yarım saat fruit ninja oynadım 3g açık tasarruf modunda değil hala kırmızı değil :)
 
dehlo

dehlo

Üye
arkadaslar belleyi yuklediten sonra konusurken karsi tarafa sesim gitmiyor yankili veya kesik kesik gidiyor bazende net ama hep sorunlu oluyor.. boyle bir sorunla karsilasan arkadas varmi veya bunun cozumu varmi tlf nokia n8 yeni her hangi bir hasar veya darp yok. tsk
\
 
HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Bende C6-01 imi sorunsuz belleye güncelledim oviden fakat artık internet videolar açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt