Bebeğinizin cinsiyetini önceden belirleyin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Bebeğinizin cinsiyetini önceden belirleyin!



[h=2]Bebeğinizin cinsiyetini önceden belirleyebilirsiniz[/h]
Bir çok zaman hormonel değişikliklerden, yediklerimizden, içtiklerimizden, teknolojinin ve yaşam şartlarının getirdikleri ile bağlantılı olarak regl düzensizliği yaşanmaktadır. Yumurtlama döneminin doğru tespit edilememesi sonucunda doğurganlık olmamaktadır.

Aile Planlaması ile doğurganlık zamanınızı tespit edebilecek, bebeğinizin cinsiyet seçimini belirleyebilecek ve hamile kalmayacağınız günleri tespit ederek korumasız ilişkiye girmenize de yardımcı olacaktır.

İlk olarak 1969 yılında bir İspanyol jinekologu olan Dr. Biel Cassals tükürüğün kristalleşmesini inceleme başladı. Barcelona Tıp Kuruluna yaptığı sunuş regl dönemi esnasındaki hormon değişimi ve tükürüğün kristalleşmesi arasındaki ilişki üzerineydi ve tükürüğün eğrelti otu (ÜREME ZAMANI) şeklini almasının, sörvikal sıvıdaki arborlaşma ile aynı görüntüde olduğunu gösterdi. Buda ne zaman çocuk yapmalıyız ve cinsiyet belirlenebilir mi sorusunun cevabıydı aslında.

Roma Üniversitesi, La Sapienza'da 1994 yılında Profesör Galati tarafından yönetilen bir tim, tükürükteki eğrelti otumsu (Üreme Zamanı) tespit etmek için 328 kadına "Doğurganlık Testi" cep mikroskobuyla gerçek ovülasyonu kontrol ederek daha ileri giden bir araştırma yaptı.
Bonie Family Planning ile yapılan araştırmanın sonucu ile %98 bir başarı elde edildi. (İlgili Bilimsel Araştırma Dökümanı ( )

Bonie Family Planning, CE sertifikasına sahiptir ve Sağlık Bakanlığı tarafından Tıbbı Cihaz olarak kabul edilmiştir.
İstanbul Üniversitesi Biyomedikal ve Klinik Mühendisliği birimince hazırlanan raporda Bonie Family Planning, kadınlarda yumurtlama döneminin tükürük yolu ile tespit edilmesi için kullanılmaktadır. Tükürük optik kısım yerine yerleştirelerek tekrar tabanda bulunan ışık butonuna basılarak lens üzerinden oluşan şekle göre kadının yumurtlama periyodu tahmin edilmektedir." raporunu vermiştir.

DOĞRU ÜREME ZAMANLARINI TESPİT EDEREK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİNİ BELİRLEYEBİLECEKSİNİZ!

Bonie Family Plannig üreme zamanlarını size göstererek bebeğinizin cinsiyetini de belirlemenize de yardımcı olacaktır.
Kolombiya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Shettles araştırmasının sonunda: "X kromozomları kız çocuğunu yapan genetik materyali yumurtaya taşır, daha büyük, kuvvetli ve yavaştırlar. Y kromozomları erkek çocuğu yapan genetik materyali taşırlar, küçük, zayıf ve hızlıdırlar. Yumurtlamadan Smart Fertilite (Üreme Olabilir) zamanın da ilişkiye girerseniz kız olmasına yardımcı olacaktır. Yumurtlama zamanına yakın bir dönemde Fertilite (Üreme Zamanı) zamanında ilişkiye girerseniz erkek bebek olmasına yardımcı olacaktır." demiştir.

Aile Planlaması ile doğurganlık zamanınızı tespit edebilecek, bebeğinizin cinsiyet seçimini belirleyebilecek ve hamile kalmayacağınız günleri tespit ederek korumasız ilişkiye girmenize de yardımcı olacaktır.

Distribütör Firma sahte ürün uyarısında bulunarak: "Ürünü Türkiye'ye getirdikten sonra bir çok sahtemiz ve taklitlerimiz piyasaya çıkmıştır. Bonie Family Planning tek yetkili Türkiye Distribütörü Alka GRUP'tur ve hiç bir bayimiz yoktur." şeklinde açıklama yapmıştır.

Bonie Family Planning'e sipariş vermek ve daha fazla bilgi almak için 444 16 82 telefonu arayabilir veya adresinden detaylara ulaşabilirsiniz.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt