Bazı Mavi Tur Rotaları ve Tur Fiyatı Örnekleri (2008)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Bazı Mavi Tur Rotaları ve Tur Fiyatı Örnekleri (2008)
OLİMPOS - FETHİYE MAVİ YOLCULUK TURU

1.Gün: Sabah saat 10:00 da Olympos'tan minibüs ile Andriake Limanı'na transfer. Yol güzergahında Demre'de Noel Baba Kilisesi ve Kaya Mezarları'na kısa bir gezi ve alışverişten sonra Andriake'de yata biniş ve saat 14:00 sıralarında öğle yemeğinden sonra hareket - Korsan Mağarası'nda yüzme molası - Gökkaya koyunda su sporları, akşam yemeği, sadece yat yolcularinın gidebilecekleri Disko Smugglers Inn'de eğlence ve geceleme
(1.Gece ).

2.Gün: Kahvaltı sonrası batık şehir Kekova - Simena Kalesi'nde gezinti - Kaş Yat Limanı'nda ikmal ve öğle yemeği - Fırnaz Koyu / Kalkan da akşam yemeği ve geceleme (2.Gece).


3.Gün: Sabaha karşı hareket - Kelebekler Vadisi'nde kahvaltı - Ölüdeniz'de yüzme molası ve öğle yemeği - Santi Nikolas Adası'nda gezinti, su sporları, akşam yemeği ve geceleme
(3.Gece).

4.Gün: Kahvaltı sonrası hareket ve Tarzan koyunda öğle yemeği, yüzme molası ve Fethiye Yat Limanı'na saat 16:00 da giriş ile tur son bulmaktadır.

Fiyata Dahil Olanlar:
Yatta 2 şer kişilik duş ve tuvaletleri müstakil olan kabinlerde konaklamalar, kahvaltılar, öğle yemekleri, akşam yemekleri, meyveler, akşama doğru 5 çayı dediğimiz çay kahve ve biskivüt servisleri. Güvertedeki ekipmanların kullanımı. Mazot, su kullanma, mürettebatın hizmetleri, yat ve yolcu sigortası, liman giderleri.


Extralar:
Tüm içecekler, havaalanı transferi, yat limanına transferler. Su sporları, ören yeri giriş ücretleri, tur bitiminden sonra yat limanından transferler.

Önemli:
Dışardan yata alkollü ve alkolsüz içecek getirmek kesinlikle yasaktır. Alkollü ve alkolsüz tüm içecekler yat barında satılmaktadır. Çay, kahve ve diğer sıcak içecekler kahvaltı ve 5 çayı haricindeki diğer zamanlarda ücretlidir.

Geç kalan bir yolcunun yata ulaşabileceği noktaya kadar olan transfer ve masrafları yolcunun sorumluluğundadır.

Fiyatlarımız
Düşük Sezon Kişi başı 350 Ytl
( 10-04-2008 / 15-06-2008 Ve 15-09-2008 / 30-10-2008 )

Yüksek Sezon Kişi başı 410 Ytl
( 16-06-2008 - 14-09-2008 )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt