Bayanlar için 100 soruluk aşk rehberi

Sponsorlu Bağlantılar

Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Bayanlar için 100 soruluk aşk rehberi
Birlikte olduğunuz erkekleri sorguluyorsanız sizi bu sorulardan kurtarmak için bir aşk rehberi hazırladık.
Bayanlar için 100 soruluk aşk rehberi


1- Son görüşmemizden bu yana tam dört gün geçti ve hala aramadı. Bu artık bittiği anlamına mı gelyor? Belki de... Bunu anlamak için ona birlikte geçirdiğniz zamanları özleyeceğinize dair bir e-posta atın. Eğer bunu ciidye alıp ayrılık konuşması yapmazsa daha akılcı ve sakin davranmayı deneyin.
2- Beni deli eden rahatlığyla nasıl başa çıkabilirim? Obsesif olmasındansa biraz rahat davranmasının hiçbir sakıncası olmadığını kendinize hatırlatın.
3- Ona bıraktığım romantik mesajlara karşılık olarak neden hep sıkıcı bir SMS alıyorum? Erkekler olabildiğince hızlı olmaya çalışırlar. Size yazdığı kısa SMS'ler sizinle iletişim kurabilmesinin en kolay yoludur.
4- Eşyalarımı onun evinde nezaman bırakmalıyım? Aklınızı kullanın ve taşınmaya diş fırçası gibi onu ürkütmeyecek küçük şeylerle başlayın.
5- Arkadaşlarının onu kötü etkilediğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Hiçbir şey. Çünkü erkekler arkadaşlarına göründüğünden daha çok bağlıdırlar. Dikkat etmeniz gereken şey tavırlarının onların yanında ciddi bir değişim gösterip göstermediği...
6- Hiçbir plana sadık kalmıyor. Ona nasıl ayak uydurabilirim? Misilleme yapın. İzlemek istediği bir maça biletiniz olduğunu birlikte gidip gidemeyeceğinizi sorun. Maç günü ise planınızı değiştirdiğinizi söyleyin.
7- Erkek arkadaşımın annesiyle iyi geçinmem ne kadar önemli? Çok! Ancak; gereğinden fazla samimiyet gösterip en iyi arkadaşı olmak yerine mesafeli ve saygılı bir iletişim yakalamayı deneyin.
8- Beş yıldır birlikteyiz hala evlilik teklif etmemesi kötüyemi işaret? Herzaman değil. Evlendiğinizde büyünün bozulacağını ve bu şekild ilişkiyi yürütmenin sizin için de daha cazip olduğunu sanıyor olabilir.
9- Hala eski sevgilisiyle görüşüyor. Endişelenmemi gerektiren bir durum var mı? Onlara katıldığınızda herhangi bir rahatsızlık duymuyorsa hayır.
10- Ona evlilikle ilgili düşüncelerini sorduğumda sürekli bunun çok da önemli olmadığını söylüyor. Neden? Elbette bu büyük günü o da önemsiyor. Yalnızca davteiye gibi ayrıntılarla boğuşmak istemiyor.
11- Beğendiğim bir erkekler tanışmak için nasıl bir yol izlemeliyim? İsminizi söyledikten sonra yüzünün bir yerlerden tanıdık geldiğini söyleyebilrisiniz.
12- Herzaman kendi söylediğinin doğru olduğunu savunuyor. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı? İddiaya girin ve lkaybedenin diğerine masaj yapacağını söyleyin. Bir süre sonra bu huyunu bırakacaktır.
13- İş yüzünden biribirimize vakit ayırmakta zorlanıyoruz. Bu ilişkinin şansı var mı? Eğer birlikte geçirdiğniz zamanları çoğlatmak için fedakarlık yapabiliyorsanız; devam.
14- Annem erkek arkadaşaımdan hiç hoşlanmıyor. Sizce ona kulak vermeli miyim? Eğer yakın çevreniz de annenizle aynı şeyi düşünüyorsa evet.
15- Ben üniversite mezunuyum o değil. Sağlılklı bir ilişkimiz olabilir mi? Eğer onun zekasından ve yaşam tarzından hoşlanmıyorsanız bitirdiği okulun veya diplomasının bir önemi olmayabilir.
16- Bir an önce evlenmek istiyor. Ben ise fazla acele etmek istemiyorum. Budurumda nasıl davranmalıyım? Ona bunu ilerki bir tarihte düşünebilceğinizi açıkça söyleyin.
17- Hoşlandığı hızlı gece hayatı bana göre değil. İlişkiyi sürdürmek için çaba harcamalı mıyım? Sorunu açıkça dile getirin ve bazı geceleri evde geçirmek istediğinizi söyleyin. Eğer aldırış etmezse bırakın gitsin.
18- İlişkide sert uyarılar yapmak işe yarar mı? Bazen evet. Anacak bu yöntemi yalnızca gerçekten haklı bir gerekçeniz olduğu zamanlar kullanın.
19- Sevgilimin Facebook profilini kontrol etmeden duramıyorum. Bu tuhaf bir davranıl mı? Hayır. Ancak sürekli birlikte olduğunuz birini internetten takip etmek sıkıcı değil mi?
20- Arkadaş çevresini etkilemenin sihirli bir yolu var mı? Erkek erkeğe içmeye çıktıkları gece sevgilinizi bir kez bile aramayın ve bütün grubun hayranlığını kazanın.
21- Onu kırmadan ilişkiyi nasıl sonlandırabilirim? Ona harşka bir insan olduğunu yalnızca birbiriniz için yaratılmadığınızı düşündüğünüzü söyleyin.
22- Onu sevmediğimi söylediğimde sessiz kalması bir şeylerin ters gittiğine mi işaret? Eğer sizinle tatil gibi gelecek planları yapıyorsa; hayır. Ancak ağzından tek bir kelime bile çıkmıyorsa size karşı ciddi duyguları yok demektir.
23- Sürekli dalgın ve mutsuz görünüyor üstelik konuşmuyor. Sorunlarını benimle paylaşması için ne yapmalıyım? Ona samimi bir şekilde yaklaşın ve herzaman onu dinlemek için yanında olduğunuzu söyleyin.
24- Eski sevgilisiyle ilgili sorular sormam sorun olur mu? Fazla abartmadığınız ve detaylara girmediğiniz sürece hayır.
25- Erkekler beğendikleri kadını elde etmek için rol yaparlar mı? Genellikle hayır. Bir erkek sizinle ilgili görünmüyorsa çoğunlukla gerçekten ilgilenmediği içindir.
26- Onunla yalnızca seks yapmaktan hoşlandığımı nasıl anlatabilirm? Eğer onu yalnızca gece 24.00-06.00 saatlerinde arıyorsanız çok geçmeden şüphelenmeye başlayacaktır.
27- O çocuk istemiyor ben ise istiyorum. Çok geçmeden yolları ayırmalı mıyım? Eğer çıkmaya yeni başlamışsanız böyle bir karar vermek için çok erken. Ama uzun zamandır birlikteyseniz ve evlenmeyi planlarken bu sürekli bir sorun olarak karşınıza çıkıyorsa; evet.
28- Aramızdaki büyünün yok olduğunu hissediyorum. Ayrılmanın zamanı gelmiş olabilir mi? İlişkinizdeki rutin böyle hissetmenize neden olmuş olabilir. Birlikte hayatınıza renk katacak yeni etkinliklere katılın yatakta farklı şeyler deneyin her zmana gittiğinz kafeyi değiştirin. Yine de düzelme olmazsa ilişkinizi tekrar değerlendirin ve yeni biriyle tanışmak için harekete geçin.
29- Uzaktan ilişki ürütmenin sırrı nedir? Bazen bir SMS'le de olsa bir şekilde iletişim kurmak ve aradaki bağ koparmamak.
30- Sevgilim seks hayatımızı arkadaşlarına anklatır mı? Erkekler bu tür konularda konuşmaktan sanıldığı kadar hoşlanmazlar. Bu nedenle ndişelenmenize hiç gerek yok.
31- Onu aldattım ama ayrılmak istemiyorum. İtiraf etmelimiyim? Hayır öncelikle bunu neden yaptığınızı sorgulamalsınız. Sonrasında ise enerjinizi ilişkinizdeki bu darbeyi aşmak için harcamalısınız.
32- Sevgilim erken kalkmaktan hoşlanıyor bense tam bir uykucuyum. Bunu nasıl dengeleyebiliriz? Karşılıklı fedakarlıkla. Her gece 10 dakika erken yatın ve ondan da her sabah biraz daha geç kalkmasını isteyin...
33- Saçları dökğlmeye başladı. Bir çözüm aramak için bunu ona açıkça söylemelimiyim? Hayır. Bir düşünün; size göğüslerinizin sarkmaya başladığının söylenmesinden hoşlanırmıydınız?
34- Bir yıldır birlikteyiz. Artık evlilik konusunu gündeme getirebilir miyim? Tabii ama bu konuda baskı yapmamaya çalışın.
35- Büyük bir tartışmanın ardından gelen gerginliği aşmanın en kolay yolu nedir? Kavganızın tekrar alevlenmesne engel olun ve ona dokunun. Böylece birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi hatırlayacaksınız.
36- Neden sürekli arkadaşlarımla dalga geçyor? Erkekler kendi aralarında bu şekilde iletişim kurarlar. Dolayısıyla arkadaşlarınıza sürekli muzip bir dille yaklaşması; samimiyetinin bir göstergesidir.
37- Erkek arkadaşımla aram gayet iyi. Tek sorun bana cephe almış olan yakın kız arkadaşları. Çözüm ne olabilir? Onları bir gece evde şarap içmeye davet edin. Alkolün dozu arttıkça samimiyetiniz de artyacaktır.
38- Yakın bir erkek arakadaşımdan hoşlanıyorum. Onu ürkütmeden hislerimi nasıl belli edebilirm? Ona kur yapın. Örneğin dertleşirken bacağına dokunun ve tepkisini ölçün.
39- O yirmili yaşlarının basşında bense otuzlu yaşlarımın ortasındayım. Bu ilişkinin şansı var mı? Eğer aynı düşünce yapısına ve amaçlarına sahipseniz neden olmasın?
40- Eğer biraz ara vermek istediğini söylerse bundan ne sonuç çıkarmalıyım? Sizden ayrılmak istediğini söylerse bundan ne sonuç çıkarmalıyım? Sizden ayrılmak istediğini ama bunu açıkça söyleyebilecek kadar cesur olmadığını...
41- Her gün ona onu sevdiğimi söylüyorum. Ama aynı ilgiyi ondan göremiyorum. Neden? Erkekler duygularını kelimelere dökmektense eylemle belli ederler. Eğer davranışlarıyla size olan sevgisini ortaya koyuyorsa her şey yolunda demektir.
42- Bir ilişki için hazır olmadığını söyledi. Fikrini değiştirme ihtimali var mı? Muhtemelen hayır...
43- Bana şimdiye kadar kaç erkekle yattığımı sordu. Sayını tam olarak bilmediğimi onu çılgına çevirmeden nasıl söyeleyebilirm? Espirili bir dil kullanarak soruyu geçiştirin. Sayı vermek işleri zora sokabilir.
44- Onu annem ve babamla tanıştırmak için en iyi yol nedir? Onu günlük bir aktiviteye dahil edin. Örneğin ailenizle kahve içmeye çıkarken onu da çağırın ve süreyi bir saatten daha az tutmaya çalışın.
45- Neden ciddi bir konu üzerine konuşuyorken yersiz espiriler yapmaya başlıyor? Bu tipik bir savunma mekanizması... Böyle yaparak kritik anlarda zaman kazanıyor.
46- Erkekler için her zaman "dost" kategorisinde yer almaktan çok sıkıldım. Neden bendeki "kız arkadaş" potansiyelini görmeyi reddediyorlar? Farkında olmadan karşı tarafa gereğinden fazla dostça yaklaşıyor olabilirsiniz. Onlara fazla dostça yaklaşıyor olabilrisiniz. Onlara biraz daha kadınsı davranaral dikkatlerini istediğiniz yöne çekin.
47- Neden hep bencil ve düşüncesiz erkeklerden hoşlanıyorum? Eğer benzer hataları tekrarlıyorsanız yakın bir arkadaşınızın görüşlerine danışarak kötü erkekleri listenizden çıkarın.
48- Birlikte yaşamaya başlamadan önce ne kadar süre flört etmeliyiz? İlişkiye göre değişse de ortalama bir yıl uygun bir süredir.
49- Bir kez aldatan daima aldatacağı konusundaki genel yargı doğru mudur? Çoğunlukla evet. Her ne kadar gerçekten pişmanlık duyduğunu hissetseniz bile temkinli olmalısınız.
50- Onu takip etmek için kendimce geçerli sebeplerim var. Haksız mıyım? Evet. Bu aranızdaki iletişimin giderek azaldığının ve ilişkinizdeki güven duygusunun yok olduğunun göstergesidir.
51- Bir süredir birlikteyiz ama o hala beni arkadaşlarıyla tanıştırmadı. Neden olabilir? Henüz ilişkinizin uzun soluklu olup olmayacağından emin olmayabilir. Çünkü birçok erkek ciddi bir ilişki yaşamadan önce kız arkadaşının önce yakın arkadaşlarının onayından geçmesini ister.
52- Hiç kavga etmememiz normal mi? Evet. Eğer problemlerinizi konuşarak aşabiliyorsanız sağlıklı bir ilişkiniz var demektir.
53- Sürekli ayrılıp barışıyoruz. Bu normal mi? Hayır. Ancak sorunlarınızı çözdükten sonra sağlıklı bir ilişki yaşayabiliriz.
54- Eski sevgilisini unutup unutmadığını nereden anlayabilirim? Sizi onunla kıyaslıyorsa ilişkinizi ciddi bir boyuta taşımak konusunda kararsızsa ve sürekli eski kız arkadaşına hakaretler yağdırıyorsa onu unutmamış demektir.
55- Aşağı yukarı kaç randevu sonrasında geceyi onunla geçirmeliyim? Dört bu gibi durumlarda makul bir sayı...
56- Ona aşığım ama sürekli bir şüphe içimi kemiriyor. Bu normal mi? Birine çok fazla değer verdiğinizde onu kaybetmekten korkmanız doğal. Ancak bu kuşkular davranışlarınıza yansımaya başladığında bir önlem almanız gerekebilir.
57- Telefon numaramı almasına rağmen neden beni aramadı? İstediği sizden ziyade egosunu şişirmek olduğu için...
58- Telefon numarasını verdi. Aramak için ne kadar beklemeliyim? İki gün Eğer geç ararsanız ilgisiz olduğunu düşünebilir. Daha erken aramanız ise çaresiz görünmenize yol açabilir.
59- Bir süredir çıkıyoruz ama o geceleri bende kalmak yerine evine gitmeyi tercih ediyor. Bu aramızdaki ilişkiyi önemsediğine mi işaret? Evet!
60- İlk randevuda ikinci bir buluşma gerçekleşmesine nasıl garantilyebilirim? Bu randevunun ilk ve son olma ihtimalini kafanızdan atın. Böylelikle kendinizi çok daha rahat ve çekici hissedeceksiniz.
61- İşyerinden biriyle flört etmenin ve yakınlaşmanın bir sakıncası var mıdır? Bu konuda özenli olun. Çalıştığınızn yerin politikasını göz önünde bulundurarak hareket edin.
62- Sevgilim çıldırtıcı derecede kıskanç biri ban güvenmesini ve rahat olmasını nasıl sağlayabilirim? Ona karşı dürüst davranın ve size güvenmediğini fark ettiğinizden beri kendinizi berbat hissettiğinizi mutsuz olduğunuzu söyleyin.
63- Daha önce nişanlanmış fakat yürümemiş. Bu konuda endişelenmeme gerek var mı? Bu düşündüğünüzün aksine olumlu bir işaret... Demek ki evlenmek için doğru kadını arıyor. Bu kadın neden siz olmayasınız?
64- Aldatmanın tanımı nedir? Aslına bakarsanız ondan sır gibi saklamayı tercih ettiğiniz herşey... Bu telefonunuza gelen bir mesaj ya da tutkulu bir öpüşme olabilir.
65- Bana benzer kişiliközellikleri taşıyan erkeklerle mi yoksa zıt tiplerle mi daha mutlu olurum? Her ikisiyle de değil. Aynı hedefleri paylaştığınız ve birbirini tamamlayan karakter özelliklerine sahip olan erkekler sizin için ideal olanlardır.
66- Erkek arkadaşım tam bir işkolik. Tüm muhabbetlerimiz onun işi ve projeleri üzerine oluyor. Endişelenmeli miyim? Belki... Bu onun kendine dönük yaşadığının ve hatta bencilliğinin bile göstergesi olabilir. Dikkat!
67- Bir erkekte ideal eş potansiyeli olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Ailesine iş arkadaşlarına ve yakın çevresine nasıl davrandığını gözlemleyin. Eğer hayatınızı onunla paylaşmayı planlıyorsanız sadık ve saygılı olmalı.
68- Sorularıma neden hep tek kelimelik cevaplarla karşılık veriyor? Bu bir samimiyet göstergesimi? Evet ama aynı zamanda tembelliğnin bir göstergesi... Bu durum sinirinizi bozduğunda ona "Bay Evet" gibi verdiği cevaplardan oluşan lakaplar takın.
69- Arka sırada çocuksu tavrını takınarak bebek gibi konuşuyor ve bunun çok şirin olduğunu düşünüyor. Ona bunu çok aptalca bulduğumu nasıl belli edebilirm? Şakayla karışık bunu çok saçma bulduğunuzu gösteren cümleler kurun.
70- Çok hoş bir çocukla birkaç akşam yemeğine gittim ama ondan istediğim elektiriği alamadım. Bunu onu incitmeden nasıl söyleyebilirim? Onu şu anda bir ilişkiye hazır olmadığınızı ancak onun kadar harika birini kaçırdığınız için gelecekte kendinize sürekli kızacağınıza emin olduğunuzu söyleyin.
71- Ona ihtiyacım olduğunda yardım istemenin en iyi yolu nedir? Biraz pohpohlanmanız yeterli... Bir şey isteyeceğiniz zaman "Bu konuda bana yardım edebilecek tek kişi sensin" gibi cümleler kurarak gururunu okşayın.
72- Onu sevdiğimi söylemek için ne kadar beklemeliyim? İlan-ı aşk etmeden önce en az 3 ay beklemenizde fayda olabilir.
73- Bana sürekli asılan ve laftan anlamayan bir erkekten nasıl kurtulabilirim? Onunla tüm iletişiminizi kesin.
74- Arkadaşlarıyla iyi anlaşamamam ilişkimizde sorun yaratır mı? Evet. Onlarla dost olmak zorunda değilsiniz ama ilişkiniz için biraz daha arkadaş canlısı davranmayı deneyebilirsiniz.
75- Bazen kızarkadaşlarını çok kıskanıyorum. BUnun üstesinden nasıl gelebilirim? Onları daha yakından tanımaya çalışın. Erkek arkadaşaınızla birlikte oldukları zaman siz de onlara katılın.
76- Son zamanlarda sürekli evde oturuyoruz. Bu kötü birşey mi? Olabilir. İlişkinizin monotonlaşmaması için ajandanıza ilişkinize adrenalin pompalayacak birkaç etkinlik ekleyin.
77- "Böyle hissetmene neden olduğum için üzgünüm." diyerek tam olarak ne söylemeye çalışıyor? Sizin bir şeylere kırıldığınızın farkında ama tam olarak nerede hata yağtığını bilemiyor.
78- Ailesi beni çıldırtıyor. Bu duyguyla nasıl baş edebilirim? Erkek arkadaşınızın ailesinin en çok hangi özelliklerini sevdiğini vurguladığını gözlemleyin. Böylelikle onlarda görmediğiniz iyi tarafları görebilirsiniz.
79- Sadakatin konu edilmediği açık ilişkilerin yürüme ihtimali var mı? Hayır.
80- Onu hiç ağlarken görmemem garip değil mi? Hayır çünkü erkekler ağlamayı bir tür zayıflık olarak değerlendirirler.
81- Dünya kupası şampiyonlarını hatırlıyabiliyorken ilk buluştuğumuz günü unutmasının nedeni ne olabilir? Erkekler detaylara takılmazlar yalnızca genel tabloyu anımsarlar. İlk buluştuğunuzda size karşı ne hissettiğini hatırlayabilir ancak ondan daha fazlasını beklemeyin.
82- Eski sevgilimi unutabilmem için ne kadar zaman geçmesi gerekir? Açıkçası bu ne kadar süredir birlikte olduğunuza ve kimin ayrılmak isteyen taraf olduğuna göre değişir. Zamana bırakın.
83- Facebook'a girdiğimde ilişkimi arkadaşlarımınkiyle kıyaslamadan duramıyorum. Bu büyük bir sorun mu? Sizde gereksiz beklentilere yol açacağından evet. İmrendiğiniz çiftleri listenizden silmeyi deneyin.
84- Bu zamana kadar hiç bir kaç aydan uzun ilişkisi olmamış. Bu olumsuz bir ipucu olabilir mi? Belki de... Ama doğru kişiyi bulamamış olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak ona şüphelerinizi giderme şansını tanıyın.
85- Ona kırgınken sorunları çözmeden yatıp uymak gerçekten de sakıncalı mıdır? Hayır bazen kavganın arkasından gelen duygusal gerilimle istemediğiniz sözler sarf etmektense uyuyup sakinleştikten sonra konuşmak daha iyi bir yol olabilir.
86- Sanırım benden hoşlanıyor. Ama kız arkadaşı var. Ne yapmalıyım? Beklemekten başka hiçbir şey... Eğer size karşı olan hisleri gerçekse bir seçim yapacaktır.
87- Geceyi yakın bir arkadaşımla birlikte geçirdik. Sonrasında ona ne şekilde davranmalıyım? İyi vakit geçirdiğinizi söyledikten sonra nasıl davranacağınız konusunda fikrine ihtiyaç duyduğunuzu söyleyin.
88- Yakın bir erkek arkadaşımın benden hoşlandığından şüpheleniyorum. Bundan nasıl emin olabilirim? Eğer gerçekten böyle bir niyeti varsa bunu yalnızca küçük imalarla belli etmekle kalmayacak sizi bir akşam yemeğine davet edip konuşacaltır.
89- En yakın arkadaşınızla evlenirseniz mutlu olacağınıza dair söylentiler gerçek midir? Hayır. Yakın arkadaş olmanız aranızdaki cinsel çekimi olumsuz etkileyebilir.
90- Bazen gözümün önünde başka kadınlara kur yapıyor. Neden olabilir? Özgüven eksikliği... Yalnızca size hala kadınları etkileyebilecek kadar seksi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.
91- Son zamanlarda kilo aldım ama bunu ona sorduğumda fark etmediğini söylüyor. Yalan mı söylüyor yoksa ciddi mi? Muhtemelen yalan söylüyor ama bu aldığınız birkaç kiloyu önemsediği için değil. Çıplakken en son aklına gelecek şey; hakkında konuşmaya çalıştığınız fazlalıklarınız.
92- Ayrılığın ardından yeni bir ilişkiye başmalak için ne kadar beklemeliyim? En az sekiz hafta... Eğer kendinize bu süreyi tanımazsanız uzun soluklu bir ilşki yaşama ihtimalinizi elinizden tersiyle itmiş olursunuz.
93- Evlenmeden önce uzun süre birlikte yaşamanın evliliğin heyecanını azalttığı doğru mu? Genellikle evet.
94- 30'lu yaşlarının ortasında bekar bir kadın olarak hala evlenme şansım var mı? Tabii ki var. İstatislikler ir çok kadının bu yaşlarda evlenmeyi tercih ettiğini gösteriyor. Rahatlayın ve hayatı akışına bırakın.
95- Uzun zamandır birlikte olmamıza rağmen hala ona çocukça bir tutkuyla bağlıyım. Bu hastalık mı? Evet bu tür güçlü duygular ona ilk kez buluştuğı ateşli genç kızı hatırlatacaktır.
96- Tatil zevklerimiz birbiren uymuyor. Bu uzun vadede ilişkimizi nasıl etkiler? Bu durum uyumlu bir ikili olmadığınızı düşündürüyor ama orta noktada buluşabilirsiniz.
97- İlişkinin başında gizemli davranışları bana çok cazip geliyordu ama şimdi buna çok kızıyorum. Hatalı mıyım? Evet önyargılı olmayın ve onu suçlamadan önce dinleyin.
98- Kız arkadaşlarımla gece çıkmam onu kızıdırıyor. Alttan mı almalıyım? Eğer istekleri kendinizden ödün vermenizi gerektiriyorsa alttan almamalısınız.
99- İkimiz de kilo aldık bu ilişkimizde sorunlar olduğunun götergesi mi? Hayatınız monotonlaşmış olabilir. Bir an önce önlem almaya bakın.
100- Hayatımın erkeği olduğundan nasıl emin olabilirm? Bu konuda içgüdülerinize kulak verin ve mutlaka annenizi dinleyin.
iVillage
 


Üst Alt