Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi randevu alma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi randevu alma
Kurum 1998 yılında 10 ünitli Ağız ve Diş sağlığı Merkezi olarak hizmete başlamış ve bu süreç içerisinde kendini sürekli yenilemiştir.

2005 yılında Esenyurt ilçesinde merkezimize bağlı 5 ünit kapasiteli Hacı Nedret Köse Diş Tedavi ve Protez Merkezi açılmış ve merkezimizin standart ünit kapasitesi 40 ünite çıkarılmıştır.2006 yılında yeni hizmet binasına taşınmasıyla merkezimizin hekim ve hasta sayısında önemli artışlar meydana gelmiştir.

Halen kurumumuzda 84 dişhekimi, 30 diş protez teknisyeni, 13 hemşire, 13 genel idare personeli, 8 hizmetli personel ile hizmet sunmaktadır.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden kurumumuzda ”Tam Otomasyon” sistemi uygulanmakta, ”Digital Panoramik-Sefalometrik Röntgen” hizmeti sunulmaktadır.

Ekim 2007 tarihinden itibaren yoğun hasta talebini karşılamak amacıyla Bahçelievler ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ nde Vardiya Sistemi uygulanmaya başlanmıştır.

2 Haziran 2008 tarihinden itibaren Küçükçekmece ilçesinde Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı Yeşilova Diş Tedavi ve Protez Merkezi ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmaya başlamıştır.

Merkezin amacı; Tüm ağız ve diş sağlığı branşlarında hizmet veren, teknolojik gelişmelere açık profosyonel ekip ruhuyla etkin, verimli, saygın, dürüst, kendini geliştiren güleryüzlü personeli ile kaliteli hizmet sunmaktır.

ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile hizmetimiz tescillendirmiştir.


RANDEVU TELEFONU : 0 212 441 28 98 (pbx)

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
331
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
221
Baydırman
Cevap
1
Görüntüleme
389
Mesut Aktaş


Üst Alt