Ayak Kokusuna Çözüm Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Ayak Kokusuna Çözüm Önerileri
Ev gezmelerini ızdıraba çeviren ayak kokusuna karşı çözüm önerileri arayanlar için tamamen doğal ve ayak kokusuna iyi gelen bitkisel çözüm önerilerini sizlerle paylaşıyoruz.

İstenmeyen şekilde ortaya çıkan ayak kokuları insanların bir ortama girer iken çekingen tavırlar sergilemesini ve psikolojik olarak olumsuz şekilde etkilenmelerini sağlamaktadır.  Günümüzde pek çok kişi yakındığı ayak kokusu yüzünden şikâyetçi olur iken genellikle her gün ayakta duranlarda ve çalışan kişilerde, ayakların ayakkabı da fazla kalması ve ayak bakımının yapılmamasından dolayı ayak kokusu ortaya çıkmaktadır.

Tıp içerisinde ayak kokusu gidermek için henüz geliştirilmiş bir ilaç bulunmamaktadır. Bunun yanı sıra pek çok kozmetik firması ayak bakım ürünleri ve kremler ile ayak kokusunun önlenmesine ilişkin adımlar atsa da maalesef çoğu bunda başarılı olmamaktadır. Ayak kokusundan oldukça fazla şikayetçi iseniz ve bu sizi arkadaşlarınızın veya tanıdıklarınızın yanında oldukça zor durumlara sokuyor ise sizlere önereceğimiz 3 bitkisel adım ile ayak kokusuna son verebilirsiniz.
Ayak Kokusu Çözümü:

1)     Yarım kilo kına ile birlikte 1 şişe sirke sıcak su ile birlikte bir müddet kaynatılır. Kaynayan bu su ile ayaklar 10 dakika boyunca yıkanır. Bu işlemi 1 hafta süreyle her gün uygular iseniz kısa sürede ayak kokusunu engelleyebilirsiniz.

2)     Bir miktar rendeleyeceğiniz havucun içerisine ada çayı ve kaynar su ilave edip bir süre bekledikten sonra ayaklarınızı 15 dakika boyunca her gün yıkayın.

3)     Bilinen çayı ılık bir şekilde kovaya boşaltın ve ayaklarınızı 10 dakika kadar içerisinde bekletin. 1 hafta sonra ayak kokusunun ortadan kalktığını göreceksiniz.

Ayak kokusu konusu önemli bir konudur, ihmal etmeyiniz.

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Cevap
0
Görüntüleme
354
Cevap
0
Görüntüleme
739
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61


Üst Alt