Avea'dan faturasız hatta geçene 180 dakika hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Avea'dan faturasız hatta geçene 180 dakika hediye
Avea, yeni kampanyası dahilinde faturasız tarifelerden istedikleri faturalı tarifeye geçenlere ücretsiz konuşma fırsatı sunuyor

Avea, 6 Ağustos 2007’den itibaren geçerli olmak üzere üç ay sürecek yeni bir kampanyaya başladı. Bu yeni kampanya süresince herhangi bir faturasız tarifeden herhangi bir faturalı tarifeye geçiş yapan abonelerine Avea, 6 ay boyunca her ay 30 dakika hediye edecek. Hediye dakikalar Avea numaralarına ve sabit hatlara doğru yapılan aramalar için 30 gün boyunca geçerli olacak. Üstelik kampanyadan faydalanan aboneler mevcut numaralarını kullanmaya devam edecek.

Faturasız tarifeden faturalı tarifeye geçmek isteyen Avea aboneleri, kampanyadan faydalanmak için 6 Kasım 2007 tarihine kadar ilgili belgelerle (nüfus cüzdanı, su, elektrik, telefon, doğalgaz faturası ya da kredi kartı ekstresi) Avea İletişim Merkezlerinden (AIM) geçiş işlemini gerçekleştirebilecek. Öte yandan ilgili belgeleri ve geçiş talep ettiğine dair bir dilekçeyi Avea Müşteri Hizmetlerine fakslayan aboneler de kampanyadan faydalanma fırsatını yakalayacak.
 

ABDULLAH_ABDULL

Üye
konuya bag ya 2007 de yazılmış tüh kaçırmışız o kampanyayı :ehe :kop:
 


Üst Alt