Avea'dan 14 Şubata Özel Kampanyalar"ALINTIR"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zepkynear

zepkynear

Üye
    Konu Sahibi
Avea'dan 14 Şubata Özel Kampanyalar"ALINTIR"
Avea aboneleri, Avea'nın çeşitli markalar ile yaptığı işbirliği ile gerek alışveriş, gerek konuşma, mesajlaşma ve internet paketleri ile bir çok fırsattan yararlanacak.

05/02/2013 15:06
Avea, sevgililer gününde de ayrıcalıklı teklifler sunan marka ortaklıklarına imza atıyor. Sevgililerine sürpriz yapmak isteyen Avealılar, özel kampanyalar kapsamında, mücevherattan modaya, ev dekorasyondan, çiçek ve gurme gönderimine kadar özel indirim seçeneklerine sahip olacak.
Çeşitli markaların işbirliğiyle yapılan kampanyalar
Çiçek ve gurme gönderimlerini Çiçek Sepeti üzerinden yapacak Avealılar 39TL üzerindeki gönderimlerde yüzde 30 indirim kazanırken, ev dekorasyonunda yapacakları yeniliklerle tazelenmek isteyen Avealıları ise, Tepe Home’un seçili mobilya ve ev aksesuarlarında yüzde 20’ye varan indirim fırsatı bekliyor.
Sevgililer Günü’nde sevgililerine özel tatil sürprizleri yapmak isteyen Avealılar için ise indirimli tatiller var. Avealılar Jolly Tur ile yapılan marka ortaklığı kapsamında, yurtiçi otellerde yüzde 40'a, kültür turlarında yüzde 20'ye, yurtdışı turlarında ise 50 Euro’ya varan indirim seçeneklerine sahip olacak.
Gülaylar ile yapılan işbirliği kapsamında yüzde 70 indirime ek olarak; yapacakları altın alışverişlerinde yüzde 5, pırlanta tercihlerinde ise yüzde 10 oranında indirim fırsatına sahip olurken, Saat&Saat’ten yapılacak tüm ürünlerde yüzde 20 indirim kazanacaklar.
Modayı yakından takip eden Avealılara özel yapılan işbirlikleri kapsamında; Avealılar Morhipo’dan yapacakları sezon ürünlerinde 150 TL ve üzeri alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatına sahip olacak.
Geleneği bozmayıp Sevgililer Günü’nü muhallebi ile tatlandırmak isteyen Avelıları ise Bolulu Hasan Usta’dan alacakları tatlının yanındaki ikinci tatlıları yüzde 50 indirimli olarak ikram edilecek.
Avealılar ilgili MARKA adını yazıp, 5060’a SMS göndererek kampanyadan yararlanabilecek. Kampanyalar hakkında daha detaylı bilgiye ulaşılabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt