avea !!Mobil Bağlantı Hizmeti!!

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
avea !!Mobil Bağlantı Hizmeti!!
Avea MobilBağlantı Paketi

GPRS/EDGE ve Wi-Fi (kablosuz internet erişimi) hizmetini bir arada sunan Avea MobilBağlantı Paketi ile dizüstü bilgisayarınızdan internete ya da şirketinizin kurumsal ağına ve e-postalarınıza hareket halindeyken de ulaşabilirsiniz. Kredi kartı büyüklüğündeki Sony Ericsson GC89 PC Kartı ile telefonunuzu meşgul etmeden kablosuz, kolay ve hızlı bir şekilde internete bağlanabilirsiniz.

Avea Wireless Manager yazılımı ise bağlantı ayarlarıyla vakit kaybetmeden çabuk ve zahmetsiz bağlantı kurmanızı sağlar. Bağlanmak için bütün yapmanız gereken "Internet GPRS/EDGE" bağlantısını seçip "Bağlan" ikonuna tıklamaktır. Ürünle beraber gelen bu yazılımı kullanılarak SMS, SIM karttaki rehber ve Avea Servislerini de kullanabilirsiniz.

, küresel kapsama alanı desteğinin yanı sıra Avea EDGE şebekesi içinde GPRS'den 3 kata kadar daha hızlı veri iletişimi kapasitesine sahiptir. Bunun yanı sıra, bir 802.11g Wi-Fi noktasına girdiğinizde 54Mbps'e, bir 802.11b Wi-Fi noktasına girdiğinizde de 11Mbps'e ulaşabilen hız ile bağlantı keyfini çıkarabilirsiniz. Avea MobilBağlantı Paketi ile yurtdışında da internete bağlanabilir.
AYRINTILI BİLGİ
 


nikolis

Üye
avea mobil bağkantı paketi aldım.kurulumu avea bayisindeki yetkililer yaptı,agel gelelim ma

küresel kapsama alanı desteğinin yanı sıra Avea EDGE şebekesi içinde GPRS'den 3 kata kadar daha hızlı veri iletişimi kapasitesine sahiptir. Bunun yanı sıra, bir 802.11g Wi-Fi noktasına girdiğinizde 54Mbps'e, bir 802.11b Wi-Fi noktasına girdiğinizde de 11Mbps'e ulaşabilen hız ile bağlantı keyfini çıkarabilirsiniz. Avea MobilBağlantı Paketi ile yurtdışında da internete bağlanabilir.

bana kurulan programlarda bunların hiçbiri çalışmıyor artı evimde avea cep telefonunda 3 direk çekiyor ama bilgisayarımda çekmiyor yardım ederseniz sevinirim.
 
dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
ücret Ne Kadar
 

karaboyalık

Üye
ben aldım iki gün sonra açılmış satış sorumlusu bana bunu söylemediği için iki günlük faturası 138 tl geldi şimdi ise çekim ful göstermesine rağmen sürekli bağlantı kesiliyor ve çok yavaş sözleşme bitiminde iptal ettireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum günde en fazla iki saat kullanabiliyorum
 

karaboyalık

Üye
arkadaşlar şimdide jet modem çıkardılarsakın kanmayın kullanılmıyor bi işe yaramıyor 7 aydır ben kullanıyorum zaten açtığım zaman hemen sinirlenip kapatıyom kaldı 5 ay iptal ettirip kurtulcam aktarım hızı en iyi çeken yerde 0.39kbps utanmadanbirde 45 tl fatura gönderiyolar
 


Üst Alt