Avea Kurumsalın yeni tarifeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Avea Kurumsalın yeni tarifeleri
Avea'dan, tüm aramalarda dakikası en fazla 24.5 YKr olan yeni kurumsal tarifeler

Avea'nın yeni tarifesi kurumsal, bireysel abonelerden sonra şimdi de şirketlerin her yöne doğru hesaplı bir şekilde arama yapabilmelerine olanak sağlıyor.Avea Kurumsal’ın yeni tarifeleri:
HerYöne Tarifesi: Tüm yönlerle konuşma ihtiyacı olan, varolan alternatiflerdeki aylık sabit ücretleri yüksek bulan şirketler için ideal olan bu tarife, ayda 1 YTL karşılığında, dakikası 24.5 YKr’den tüm Avea, diğer GSM operatörleri, ev/iş telefonlarının aranabilmesine olanak sağlıyor.
Ekstra Tarifesi: Tüm Avea'lılarla, evle, işle görüşmenin dakikası 20 kuruş, diğer operatörleri aramak ise 24,5 kuruş olarak ücretlendirilen tarifede, şirket içi görüşmelerde de Avea Kurumsal müşterilerinin dakikası 10 kuruştan istedikleri kadar konuşmalarına imkan veriyor.
Şirketim Tarifesi: Şirket içi konuşma ihtiyacı fazla olan şirketler için dakikası 1 kuruş olarak ücretlendirilmiş olan tarifede, Avea’yı, diğer GSM operatörlerini, evi/işi, tüm yönleri aramanın dakikası 24,5 kuruş.
 


UndeRqRo.uNd

Üye
avea iştcell'e karşı atağını yaptı hayırlısı olsun
 

retionline

Üye
şuanda aveanın en bomba tarifesi İŞİNİZ RAHAT tarifesidir babalar gibi 35 TL biz şirketimizde kullanıyoruz her yöne bedawa
 


Üst Alt