Avea Faturalı Tarifeler - 19'luk Tarife

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Avea Faturalı Tarifeler - 19'luk Tarife
Şimdi Avea'ya gelenler, 19'luk Tarife ile sadece 19 TL karşılığında her yöne ayda 300 dakika konuşuyorlar. Üstelik her haftasonu tüm Avea'lılarla 3000 dakikaya kadar konuşmak da bedava! Hemen bir Avea bayisine gidip, numaranızı Avea'ya taşıyın, bu bomba gibi tarife ile uygun fiyata bol bol konuşmanın keyfini çıkartın.

Fatura döneminizde kalan konuşma sürenizi, SES yazıp 6000'a ücretsiz SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Bu servis 2 gün öncesinin kullanım bilgisini içerir.


FIRSAT:
30 Haziran 2011 tarihine kadar yeni bireysel faturalı hat alan herkesin 34 TL'lik Özel İletişim Vergisi ve 13,20 TL'lik Telsiz Ruhsatname Ücreti, toplamda 47,2 TL'lik yeni abonelik vergi ve ücretlerini Avea ile 12 eşit taksitte ödeme kolaylığı sunuyor. Avea'lı olmak, avantajlı tarifelerden faydalanmak şimdi daha da kolay!
Detaylar için
Faturalı SMS Paketleri ile çok daha avantajlı mesajlaşın! Detaylı bilgi için


  • 19 TL aylık ücret avantajı numarasını Avea'ya taşıyarak tarifeye kaydolan, Avea'nın faturasız bir tarifesinden tarifeye geçiş yapan ve yeni Avea hat alarak tarifeye kayıt olan müşteriler için geçerlidir.
  • Numarasını Avea'ya taşıyarak 19'luk Tarife'ye kaydolan müşteriler için aylık ücret 6 fatura dönemi boyunca vergiler dahil 19 TL, sonrasında 29 TL'dir.
  • Faturasız bir Avea tarifesinde olup 19'luk Tarife'ye geçiş yapan müşteriler için aylık ücret 6 fatura dönemi boyunca vergiler dahil 19 TL, sonrasında 29 TL'dir.
  • Diğer faturalı tarifelerden tarifeye geçiş yapan müşteriler için aylık ücret vergiler dahil 29 TL'dir.
  • 25 Mayıs 2010 tarihinden sonra numarasını diğer operatöre taşıyıp, sonrasında tekrar Avea'ya taşıyanlar için aylık ücret vergiler dahil 29 TL'dir.
  • Diğer faturalı tarifelerden 19'luk Tarife'ye geçiş Avea Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.
  • Tarife kapsamında sunulan ücretsiz dakikalar Mobil Telekomunikasyon İşbirliği Tarifelerindeki müşteriler aranırken kullanılabilir.
  • Faturasız yada faturalı bir Avea tarifesinden tarifeye geçiş yapmak isteyen müşterilerden geçiş ücreti talep edilmeyecektir.
  • Tarife 31 Temmuz 2011 tarihine kadar yeni aboneliğe ve diğer tarifelerden geçişlere açık kalacaktır.
  • Hem her yöne 300 dk, hem de Avealılarla aylık 3.000 dk tükendikten sonra 41,5 Kr/dk ile ücretlendirme yapılır. Kullanılmayan ücretsiz dakikalar fatura döneminin sonunda silinir, bir sonraki fatura dönemine devretmez.
  • 22 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında tarifeye yeni hat alarak kaydolan müşteriler için müşterilerin 12 aylık bağlılık karşılığı taahhütname imzalamaları durumunda aylık ücretleri 6 ay boyunca 19 TL, sonrasında 29 TL'dir. Bu tarih aralığında yeni hat alarak tarifeye kaydolan ancak taahhütname imzalamayan müşteriler için aylık ücret 29 TL'dir.
  • 13 Ağustos tarihinden önce faturasız bir Avea tarifesinden tarifeye geçiş yapan müşteriler eğer 6 ay ve üzeri süredir faturasız Avea tarifesindelerse 6 ay boyunca 19 TL, sonrasında 29 TL aylık ücret ödeyeceklerdir. 6 aydan kısa süredir faturasız Avea tarifesinde olan müşteriler için aylık ücret 29 TL'dir.
  • 22 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında yeni Avea hat alıp tarifeye kaydolan ve 12 aylık bağlılık karşılığı taahhütname imzalayan; ancak 12 aylık süre dolmadan hattını iptal eden/iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan yada Avea'nın faturasız bir tarifesine geçiş yapan müşteriler için belirlenecek cezai tutar son dönem faturalarına yansıtılacaktır. 12 aylık süre dolmadan faturalı başka bir tarifeye geçiş yapan müşterilere ceza yansıtılmayacaktır.
  • 22 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında yeni Avea hat alıp tarifeye kaydolan ve 12 aylık bağlılık karşılığı taahhütname imzalayan; ancak yukarıda belirtilen herhangi bir sebeple bağlılığı ihlal eden müşteriler için ceza tutarının belirlenmesinde şu yöntem izlenecektir:
    - 6 ay ve üzeri süredir tarifede kalan müşteriler için: 60 TL cezai tutar müşterinin son faturasına yansıtılacaktır.
    - 6 aydan kısa süredir tarifede kalan müşteriler için: Müşterinin tarifede kaldığı sürede sağlanan toplam indirim tutarı (ay sayısı x 10 TL) müşterinin son dönem faturasına yansıtılacaktır.
  • 19 TL aylık ücret ödenecek olan fatura dönemi içerisinde tarife değişikliği yapıldığı takdirde söz konusu fatura dönemi için aylık ücret 29 TL olacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt