Avea Faturalı Tarifeler - 15'lik Tarife

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Avea Faturalı Tarifeler - 15'lik Tarife
Sadece 15 TL'ye her yöne 150 dakika ve her yöne 150 SMS.
Üstelik hangi takımdan olursa olsun bu tarifeye gelen herkesle konuşmak bedava!

Siz de hemen bir Avea bayisine gelin, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız bu teklifi kaçırmayın.


FIRSAT: 30 Haziran 2011 tarihine kadar yeni bireysel faturalı hat alan herkesin 34 TL'lik Özel İletişim Vergisi ve 13,20 TL'lik Telsiz Ruhsatname Ücreti, toplamda 47,2 TL'lik yeni abonelik vergi ve ücretlerini Avea ile 12 eşit taksitte ödeme kolaylığı sunuyor. Avea'lı olmak, avantajlı tarifelerden faydalanmak şimdi daha da kolay!
Detaylar için

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Size sunulan tarife fiyatlarının KDV ve ÖİV dahil fiyatlar olmasına dikkat ediniz.

Ayda sadece 15 TL ödeyerek yurt içi her yöne 150 dakika konuşup, 150 SMS gönderebilirsiniz. Üstelik takımı ne olursa olsun bu tarifedeki ve diğer KARTALCELL, Fenercell, GSMobile, TrabzonCell faturalı tarifelerindeki hat sahipleri ile bedava konuşabilirsiniz.

Fatura döneminizde kalan konuşma sürenizi, SES yazıp 6000'a ücretsiz SMS göndererek, kalan SMS miktarınızı, SMS yazıp 6000'a ücretsiz SMS gönderek öğrenebilirsiniz. Bu servis 2 gün öncesinin kullanım bilgisini içerir.

Her yöne aramalar yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeci yönlerini kapsar.


Tarife, paket ya da kampanya kapsamında hattınıza tanımlanan, ücretlendirilmeyen görüşme süreleri; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını ve görüntülü aramaları kapsamamaktadır. Bilgi ve Danışma numaraları ve yukarıdaki aramalar için belirlenen ilgili ücretlere ve kısımlarından ulaşabilirsiniz.

Tarifenizde, 444 ile başlayan* aramaların yurt içi ücretlendirmesi görüşme başına 40 kuruştur.

Tarifenin ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.

* Yurt içinde Avea hatlarınızdan yaptığınız Avea Müşteri Hizmetleri aramaları, görüşme başına 45 kuruş olarak ücretlendirilmektedir.
 

fireballtrouble

Üye
Avea'nın faturasız bir tarifesindeyim. Faturalı olan bu tarifeye geçersem bu 15 liraya ek olarak vergi vs. öder miyim ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt