AVEA Bilmediğim Bir Fatura Hatası İçin Bilgilerimi İstediler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skocaaga

Üye
    Konu Sahibi
AVEA Bilmediğim Bir Fatura Hatası İçin Bilgilerimi İstediler!
Avea aboneliğimi sonlandırıp numaramı başka bir operatöre taşıdım. Son Avea faturamı ödedikten sonra Avea tarafından bir mektup aldım. Mektubun içeriğinde 11,04 TL alacağımı tahsil edebilmem için 444 1 500 ü aramam gerektiği yazıyordu. 09 Mart 2012 tarihinde arayıp alacaklı olmamın sebebini sordum fakat bir türlü cevap alamadım.

En sonunda karşımdaki müşteri temsilcisi gerekli ilgili birime kayıt girdiğini ve en kısa sürede bilgilendirilmek üzere aranacağımı söyledi. 10 Mart 2012 tarihinde arandım ve başka bir temsilci Aveaden alacağım olduğunu ve banka numaramı vermem durumunda alacağımın hesabıma yatırılacağını söyledi. Ben ısrarla sebebini sorduğumda fatura hatası, kullanım ücretinin yanlış hesaplanmış olabileceği söylendi.

Bunun üzerine fazladan ücretlendirilen şeyin ne olduğu hakkında bilgi almak istediğimi söyledim. Karşımdaki müşteri temsilcisi ayrıntılı olarak göremediğini söyleyerek ısrarla banka hesap numaramı istedi. Ben de bu şekilde banka numaramı paylaşamayacağımı ve konu ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmek istediğimi söyledim. Bir hafta geçmesine rağmen hiçbir şekilde bilgilendirilmedim.

Bu dakikadan sonra aveadan aranıp bilgilendirilirsem, hareket tarzım ne olmalıdır? Banka hesap numaramı vermeli miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 


admiral23

admiral23

Üye
sadece iban no ver.fazladan alinan para iadesidir. arayan numara 4441500 ise sıkıntı olmaz alacağın kalmasin avea da
 

skocaaga

Üye
    Konu Sahibi
Admiral23 tavsiyen için teşkkürler. Ama benim asıl sorunum güven problemi değil. avea hatalı işlem yaptı ve bedeli sadece geri iade mi olmalı. Onlar müşteriyi ne kadar uğraştırıyorlar. 1 kuruş bile olsa kanuni faiz hakkım yok mu? Veya bunun dışında hak iddia edebilceğim bişey. Amacım işgüzarlık değil. Mağdurum ve 1 kuruş için bile tolerans göstermem aveaya.
 
admiral23

admiral23

Üye
cevap konusunda rica ederim. zaten yasal bir koz olmamasi icin aramışlardır.btk tarafından genel bir denetleme yada sen kabullenmeseydin farkli sonuclar cikardi. yasal islem olarak tanıdık bir avukat varsa enine boyuna bir gorus derim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt