Avea Bilgi İşlem Merkezi

Sponsorlu Bağlantılar

bireyselavea

Üye
    Konu Sahibi
Avea Bilgi İşlem Merkezi
Avea'dan Türkiye'deki her yeri sınırsız aratan ilk ve tek faturalı tarife!
Maxicep.com - Avea Her yöne sınırsız Tarifesi "66 TL" ( Heryöne sınırsız konuşun ) Ayda sadece 66 TL'ye evi, işi, diğer operatörleri sınırsız arayın, doya doya konuşmanın keyfini çıkarın!

  • Yurtiçi aramalar için geçerlidir.
  • Aylık toplam hatbaşı 10.000 dk üzerindeki kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilebilir ve KDV ve ÖİV dahil 48,47 Kr/dk üzerinden faturalandırılır. Avea tarife kapsamında sınırsız kullanımların kötüye kullanıldığından şüphelendiği durumda müdahale hakkını saklı tutar.
  • Tarife kapsamındaki hatlar FCT Cihazları ile kullanılamaz. Aksi durumun tespiti halinde abone hat başına 300 TL ücret ödemeyi ve AVEA'nın hattı HerYöne500 tarifesine taşıyabileceğini kabul eder.
  • Mevcut aboneler "heryonesinirsiz" yazıp 6363'e SMS ile göndererek ve online işlemler menüsünden "HerYöne Sınırsız" tarifesine geçebilirler.
  • Diğer avantajlı Avea tarifelerinden "HerYöneSınırsız" tarifesine geçilmesinin ücreti bir defaya mahsus KDV ve ÖİV dahil
    66,65 TL'dir.
Aylık Ücret 66.65 TL

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir

Arkadaşlar Ankara bölgesinde yaşayan arkadaşlarım.

Avea sınırzsız tarifesi 175.000 tane hattan oluşuyor. Ve bunlar sadece yeni hat alan ve Turkcell ve Vodafone ' dan AVEA ' ya geçenler kullanabiliyor.

Ankarada hat işlemleri Kılavuzlar İletişim A.ş Tarafınfan verilmektedir. Ankara bölgesinde ayağınıza kadar bu faturalı hatlar 7/12 saat yani 9.00 ile 19.00 anlayışı ile çalışan bir firma.

iletişim için: 0.505.356.00.77
Adres : Necatibey Cad. No: 4/2 Kızılay ANKARA
Atatürk
 


arslansem

arslansem

Üye
Konu mevcut ;)
 
darülmendep

darülmendep

Üye
Diğer konudan farklı birşey yok sanırım
 

3614

Üye
(avea) yha ben cepten interneti geziodum sonra bi msj geldi web işlemlerine üye olmuşum nasıl iptal ettirebilirim.haftalık kontör gidiomu veya aylık internete girsende girmesende 9230 dan msj geldi lütfen acil yardım edin
 
admiral23

admiral23

Üye
75 numara ve 3000 dk sınırı varken zannetmem kullanacak kişi olsun.millet kurtulmaya çalışıyor sen evlere servis yapıyorsun :sarıl:
 

Benzer Konular



Üst Alt