Avea 128 KB SIM Kart ( Ücretlendirme / Bilgi / Kullanımı )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Avea 128 KB SIM Kart ( Ücretlendirme / Bilgi / Kullanımı )
AveaSIMmenü, en çok ihtiyaç duyduğunuz menülere kolayca ulaşmanız için tasarlandı. AveaSIMmenü seçeneklerini kullanarak Bilgi servislerine ulaşabilir, Avea hattınızla ilgili işlemleri gerçekleştirebilir, ücretsiz oyundan faydalanabilirsiniz.

İşte AveaSIMmenü'nün Seçenekleri

Fatura/Lira İşlemleri: Ödemeli Arama, LiranıPaylaş, Fatura bilgisi öğrenme, GrupiçiMi?, Grupiçi Dakika gibi servislere bu menü adımından ulaşabilirsiniz.

Bilgi Servisleri: Haber, Şans Oyunları Sonuçları, Döviz-Altın-Borsa, Hava Durumu, Acil Telefon bilgilerine bu menü adımından ulaşabilirsiniz.

Futbol-F1: Güncel maç skorlarını, takımınız ve rakip takımlarla ilgili gelişmeleri bu menü adımını kullanarak öğrenebilirsiniz. Süper Lig, 1.Lig, Avrupa Ligleri ve Formula 1 ile ilgili bilgilere de bu menü adımını kullanarak ulaşabilirsiniz.

Astroloji: Günlük Burç, Burç Uyumu, Tarot, Şans Sayıları, Haftalık Aşk Yorumu bu menü adımında

Avea Hat İşlemlerim: Avea hattınızla ilgili çeşitli işlemleri bu menü adımını kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. ArayanıBil, ŞimdiAra, Telesekreter ve 11855 Bilinmeyen numaralar servisi bunlardan bazıları.

Oyun: Harfleri tahmin edin, kelimeyi bulun! Bu oyun ücretsizdir.

AveaSIMmenü sayesinde aşağıdaki uygulamaların hepsi sizinle....

CanlıEkran, size özel bilgi ve eğlence kanalı! Artık istediğiniz bilgiyi, eğlenceyi aramanıza gerek yok, CanlıEkran ile bunların hepsi ekranınıza kendiliğinden gelecek

Kartvizitim ile, tek tuşla, iletişim bilgilerinizi istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.

Rehberimi Yedekle ve SMS'lerimi Yedekle menü adımları ile, telefon rehberinisi ve SMS'lerinizi kolaylıkla yedekleyebilirsiniz.

Çağrılarımı Yönet ile, çağrıya cevap veremediğiniz durumlarda tek tuş ile sizi arayan kişiye istediğiniz mesajı gönderebilirsiniz.

Peki CanlıEkran Nedir?

128KB SIM kart sahibi Avea abonelerinin faydalanabileceği yeni interaktif bir servistir. Cep telefonunuza ücretsiz olarak anlık gelen mesajlarla ilgili daha fazla bilgi almak istediğiniz takdirde o içeriğe yönlendirilir ve istediğiniz içeriğe kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. CanlıEkran size özel bir kanal, hayatınıza renk katıyor, aradığınız her türlü bilgiyi anında cebinize getiriyor. İster Türkiye'den ve dünyadan en son haberler, ister en yeni parçalar ister son çıkan bir oyun...Artık hepsi elinizin altında, sizin aramanıza gerek olmadan.

Kartvizitim nedir?

İletişim bilgilerinizi, dostlarınız ve iş arkadaşlarınız ile tek tuşa basarak paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın size gönderdiği Kartvizitim bilgilerini de yine tek tuşa basarak SIM rehberinize kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Servisle ilgili ücret bilgisi, eğitim mesajlarında 8 kez gösterilir. Eğer ücret bilgisini görmüyorsanız, telefonunuzu açıp kapatın. Sonuç alamaz iseniz, Avea Müşteri Hizmetlerine talimat verebilirsiniz.
128 KB SIM kartınızda hazır ve aktif olarak gelen bu servisi, dilediğiniz zaman aşağıdaki adımları izleyerek açabilir veya kapatabilirsiniz.

Telefonunuzun SIM menüsünden,


  • Kartvizitim uygulamasını seçerek Kartvizit ayarlarına gelin.
  • Ayarlar menüsünde "Servis" bölümünü isteğinize göre Açık veya Kapalı konuma getirin.



 

kenanferik

Üye
Bilgi için teşekkürler fakat bu 128kb lık kartlarda sorun var ben avea'ya yeni geçtim ve bu karttan verdiler hattım açıldı kullanmaya başladığımda söyle bir sorunla karşılaştım ve hala çözüm bulamadım. Arama yaptıktan sonra aramayı sonlandırıyorum ve tel mesaj gönderiliyor diye uyarı veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz...
teşekkürler şimdiden
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt