Haber ASUS, Zenfone 3 Serisi için Etkinlik Tarihini Açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
ASUS, Zenfone 3 Serisi için Etkinlik Tarihini Açıkladı
Tayvan merkezli üretici Asus, yeni akıllı telefonlarını 30 Mayıs tarihinde tanıtmaya hazırlanıyor.



Akıllı telefon pazarı her yıl büyümeye devam ederken pazardaki etkili üreticiler arasında rekabet de artmaya devam ediyor. Çin, Hindistan ve Tayvan merkezli üreticilerin global pazarlara açılmasından sonra akıllı telefon üreticileri arasındaki rekabet daha fazla artmaya başladı. Bu üreticilerden biri de Tayvan merkezli üretici Asus oldu.

Her yıl yaz aylarında düzenlenen Computex Expo'nun Tayvan merkezli üretici Asus'un yeni duyurular yapmayı sevdiği bir etkinlik olduğu bilinen bir gerçektir. Ve bu durum bu yıl biraz farklı olacak. 4 Mayıs ile 31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Computex Expo fuarında Zen markalı ürünler göremeyebiliriz.

Asus Zenfone 3 akıllı telefonun render görselleri ortaya çıktı

Fakat gelen bilgilere göre Computex Expo fuarından önce 30 Mayıs tarihinde Asus'un yeni ürünlerini tanıtacağı büyük bir etkinlik planlanıyor. Bu etkinlik Asus'un resmi internet sitesinde de görülen geri sayım sayacı ile artık resmi olarak doğrulanmış oldu.

Asus'un, 30 Mayıs tarihinde düzenlenmesi beklenen bu etkinliğinde, Zenfone 2 serisi gibi kendi hikayesine sahip Zenfone 3 serisini başlayacağı tahmin ediliyor. Ayrıca üst seviye grubunda ZenPad tabletler, Zenbook dizüstü bilgisayarlar ve Zenwatch akıllı saatlerin de tanıtılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Asus Web sitesindeki geri sayım sayacının olduğu sayfada Intel logosunun da kullanılması, akıllara Intel işlemcilerden güç alacak yeni cihazların duyurusunun yapılacağını getiriyor. Sadece dizüstü bilgisayarlar üzerinde Intel işlemcilerin mi yer alacağı yoksa Intel işlemcilerden güç alan tablet ve telefonlar da görecek miyiz şimdiden merak konusu.

Daha önce internete sızan bilgilere göre parmak izi tarayıcısına sahip Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile çalışan en az bir tane Zenfone 3 modeli tanıtılacak. Bu cihaz hakkında ayrıca ön ve arka yüzünde cam gövde ile metal çerçeveye sahip olacsğı ve ayrıca komple metal gövdeye sahip bir versiyonun da sunulacağı bilgisi gelmişti.




ASUS, Zenfone 3 Serisi için Etkinlik Tarihini Açıkladı
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: firostr
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geç Kaldı Baya Bilmiyorum Sektörde Asusun Pek Al Benisi Yok Gibi
 


Üst Alt