Ashley Cole: "Barcelona'yı yenebiliriz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ashley Cole: "Barcelona'yı yenebiliriz"
Chelsea'nin deneyimli defans oyuncusu Ashley Cole, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı yenebilecek güçte olduklarını söyledi.

Çarşamba günü Barcelona'yı konuk edecek olan Chelsea'de, Ashley Cole yapabilecekleri en iyi şekilde savaşıp gelecek ay Münih'teki finale gitmek istediklerini söyledi.

İngiliz futbolcu, "Barcelona'nın da kendimizin de nasıl takımlar olduğunu biliyoruz. Kendimize güveniyoruz ve maçı kazanabilecek güçteyiz. Bugüne kadar Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştıkları Premier Lig ekiplerinin arasından onlara en büyük zorluğu çıkaran bizler olacağız." dedi.

Kendilerinin asla vazgeçmeyen bir ekip olduğunu söyleyen Cole, "Her top için savaşıyoruz, güçlüyüz ve aklımızı oyunda tuttuğumuz sürece avantajlıyız. Barcelona gibi takımları tanıyoruz ve onları nasıl durduracağımızı biliyoruz. Tabii Lionel Messi gibi oyuncular çok zorluk çıkarmadığı sürece." diye konuştu.

2009'daki maçın onlar gördüğü en iyi maçlardan olduğunu söyleyen Cole, "Dünya standartlarında futbolcuları var ve bu yüzden gözümüzü bir an bile toptan ayırmamamız gerekiyor, çünkü her an büyülü bir şeyler yapabilirler. Örnein 2009'daki maçta izlediğim en iyi Chelsea idi ancak Iniesta birden harika bir şut atmıştı." dedi.

Lionel Messi'yi de değerlendiren Cole, "Messi sürekli gol atıyor ve neredeyse hatasız. Ama Barcelona da sadece ondan ibaret değil. İnsanlar bizim öncelikle onu durdurmamız gerektiğini düşünebilir ancakbiz diğer oyunculara da dikkat etmeliyiz." diye ekledi.

Ashley Cole son olarak, Barcelona'dansa Real Madrid ile karşılaşmayı tercih edeceğini belirtti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt