Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.... Nokia 5800 da hatsız sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

alkdem

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.... Nokia 5800 da hatsız sorunu
merhaba arkadaşlar ... ben nokia 5800 kullanıyorum. yaklaşık 1 ay oldu alalı. ben avea kullanıyorum. dün bir arkadaşım kısa bir görüşme yapmak için benim telefonuna hattını taktı. telefon o andan itibaren avea hattını görmemeye başladı . benim kendi hattımı takıyorum hattı görmüyor. telefon kendi kendine açılıyor ve şebeke adının yazması gereken yerde HATSIZ yazıyor. başka avea hatlarını vodafon ve turkcell hatlarını açıyor. yanlız benim hattımı açmıyor. sim kartta sorun mu var diye yedek hat çıkarttım yinede benim hattı görmüyor. aldığım yere gösterdim servise yollayalım dediler. servise yollarsam bir ayda gelmezmiş . bu sorunuu gidermem için bana yardımcı olacak arkadaş var mı. mesajlarınızı bekliyorum.
 


e1ektronick

e1ektronick

Üye
sornu anladim, belki gereksiz olabilir: tercihlerde HATSIZ'da olabilirsin bunu GENEL veya SESSIZ'e al bakalim.

olmazsa, once yedek al hafiza kartinin icindekiler ve rehberin icin sonra *#7370# ile telefona soft format at ve oyle dene (yani ac ve hattini tak calistir), baktin bu da olmadi telefon kapaliyken 1)yesil 2)kirmizi 3)kamera tusu 4)acma/kapama tusuna pin kod isteyene kadar bas ve hard format at.

bu da olmadi numarani degistir derim.
 

alkdem

Üye
    Konu Sahibi
bunları sim kart içindeykenmi yapmamız gerekiyor??? tercihlerden dediğin gibi denedim o zaman sim kartı takın diyor. sof format ve hard formatı denedim olmadı.
 
choqsuqar

choqsuqar

Üye
yazdım bak oku konumda
 
SilentOne

SilentOne

Üye
sim kartı çıkart tak bir kac kere düzelir
 
bcssoner

bcssoner

Üye
arkadaşım telefon ve sim kart ayarları var sim kart değişirse kilitle var onu kapat açıksa başka sim taktığında daima engeller sonra genele al. kapattıktan sonra dene olmassa telefon rahmetlik güncellicen veya doktora başvuracan
 


Üst Alt