Arkadaşlar 300 400 lira arası tvli wifili dokunmatik telefon önerileri?

Sponsorlu Bağlantılar

brave7979

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 300 400 lira arası tvli wifili dokunmatik telefon önerileri?
Arkadaşlar 300 400 lira arası tvli wifili dokunmatik internete rahat girebileceğim bi telefon arıyorum samsung nokia farketmez benim için en önemli olan kısım tv li olması yardımlarınızı bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olacak yk mu
 


ugurozbayrak

Üye
:) ilgi olmaz böyle şeylere size küçük bir tavsiye...telefoncudan.com adresinden aaradığın telefonlar var.. yada sahibindien.com dan kendi ilinden arayabilirsin
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tv derken analog antenli çin malından bahsetmiyosun umarım.
450 liraya gio al.Flash destekli tarayıcılarla çogu siteden film canlı tv izlersin ama ücretli tabi internet paketi alsan iyi olur.
 
'Patron

'Patron

Üye
tvl,i arıyorsan çn malı bakmalısın kardeş nokı samsung falan uretmez oyle
 
y n s c n

y n s c n

Üye
TV'den beklentinizi tam olarak anlayamadım bahsettiğiniz şey çin mallarındaki özellikse tavsiye etmem, her ne kadar tv var desede hiçbir şekilde izleyemiyorsunuz.. Onun yerine daha geleceği olan cihazlara bakmanızı tavsiye ederim.
 
Ocean258

Ocean258

Üye
Belliki çin malı telefon arıyorsun hocam.. Bence vazgec bu sevdadan.. Lg'nın yada Samsung'un guzel telefonları var o fıyata optimus me yada galaxy gio gibi.. onlara bak bırsey ızlemek ıstıosanda wifi ile falan ınternetten ızleyebılırsın.. ;)
 

kaptannova

Üye
çin malı telefoların cazibesine tutulup trident almıştım. tv vardı. gayette iyiydi. 6-7 ay kullandım şimdi duruyor. Yüzüne bakmıyorum. En güzeli sansung galaxy ace,gio falan al. iraz daha bekleyip bütçeni arttırırsan daha iyi şeyler alabilirsin. wave2 tavsiyemdir.
 
Ocean258

Ocean258

Üye
Çin malı telefondan ne hayır gelır hocam.. sen yıne ıyı kullanmıssın hala saglam durmasıda enteresan valla :))
 


Üst Alt