• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Archos 5 İnternet Tableti: Android İşletim Sistemi (Fiyatı / Resimleri / Çıkış Tarihi / Özellikleri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Archos 5 İnternet Tableti: Android İşletim Sistemi (Fiyatı / Resimleri / Çıkış Tarihi / Özellikleri)


1988 yılından beri Fransa’da işlev gösteren Archos firması daha çok ürettiği bilgisayarlarla dünyaya ismini tanıtmıştı. Firma şimdide tasarladığı internet tabletiyle çok konuşulacağa benziyor.

Fransa kökenli Archos firması bugün yeni internet tabletinin tanıtımını gerçekleştirdi. 5 inç genişliğinde ve 800 x 480 piksel çözünürlüğündeki bir dokunmatik ekrana sahip olan cihazda, H.264 ve WMV HD gibi yüksek kaliteli içerikler 720p kalitesindeki görüntülerde izlenebiliyor.

Cihazdaki WEBTV seçeneği üzerinden; FM Radyo ve TV kanallarına da ulaşmanız mümkün. Android işletim sistemi yüklü olan cihaza AppsLib Store üzerinden ücretsiz ve ücretli yazılımlar alıp kurabilirsiniz.

143 x 78 x 20 mm boyutlarında ve 286 gram ağırlığında olan cihaz, Wi-Fi, Bluetooth 2.0, FM radyo ve FM verici özelliklerini de bünyesinde barındırıyor. 160 – 500 Gigabayt arasında bir sabit disk bulunduran cihazda, kolaylıkla bir film arşivi oluşturabilirsiniz. Ayrıca internet tabletinde yolunuzu kayıp etmemeniz için bir 3D GPS navigasyon paneli de bulunuyor.

Önümüzdeki ay satışa sunulacak olan cihazın 8 GB flash bellekli versiyon fiyatının 493 Türk Lirası, 500 Gigabayt sabit diskli versiyonunsa 864 Türk Lirasına satılması bekleniyor.
 


_HellBOY_

Üye
Gerçekten çok güzelmiş özellikle de o kadar özellliğe rağmen fiyetının bu kadar düşük olması da insana çok cazip geliyor ama tabi kullanışlıysa
 

ssmuho

Üye
telefon özelliği varsa almaya çalışırm.Acaba ekran multi touch destekliyor mu?

çok şey mi istedim acaba?Ama cihaz çok güzel gözüküyor
 
doğan03

doğan03

Üye
çok güzelmiş.almak isterim
 

phaorah

Üye
ben bu telefonu nerden bulabılcegıme bılen varmı yada satan varsa almak ısterım dırek bana ulasarak fıyat soyleyebılırsınız beklıyorum tesekkurler 05448640773
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt