Apple'ın iPhone 7'si, LG kamera ile sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Apple'ın iPhone 7'si, LG kamera ile sunulabilir
Apple iPhone 7'de LG üretimi kameraya yer verilebilir...

Akıllı telefon pazarında yeni dönemle birlikte değerlerde değişmeye devam ederken, 2016 ilk çeyrekte satış rakamları ile ilk kez gerileme yaşayan Apple, sunacağı yeni modellerle tekrar satış rakamlarını arttırma peşinde ve Eylül ayında da iPhone 7 adındaki amiral gemisi duyurulacak ve sonrasında da dünya genelinde satışa sunulacak.



İddialara göre Apple, iPhone 7 akıllı telefon modelinin yanı sıra iPhone 7 Plus olarak büyük bir versiyon da gelecek ve ayrıca son günlerde söylentiler iPhone 7 Plus Premium ya da iPhone 7 Pro adı ile bir başka versiyonunun da firmadan geleceği şeklinde.

Japonya'da analist firma Nomura Securities üzerinden gelen bilgilere göre Apple'ın iPhone 7 modellinde kamera açısından en büyük tedarikçi firma LG olabilir. iPhone 6S / 6S Plus da dahil olmak üzere son dönemde iPhone modelleri Sony tarafından geliştirilen kameralar ile sunulmuşlardı. Sony'nin bu durumuna neden olarak da firmanın tesislerini etkileyen Nisan ayındaki deprem gösterilmekte.

Ayrıca Nomura Secirities'e göre Apple sadece iPhone Plus modelinde OiS destekli kamera kullanmayacak ve 4.7" ekran ile gelecek olan iPhone 7'nin de kamerası OiS özelliği ile sunulacak. Apple geçtiğimiz dönemde iPhone 6 / 6S'de bu özelliği sunmamış ve iPhone 6 Plus / 6S Plus özellik ile sunulmuştu.

Önceki modeller ile benzer donanım özellikleri ile geleceği kaydedilen iPhone 7'nin ayrıca suya dayanıklı yapı da sunabileceğine dair söylentiler bize ulaşırken, ilerleyen dönemde çok daha detaylı bilgilerin ortaya çıkmasını bekliyoruz.




Apple'ın iPhone 7, LG kamera ile sunulabilir
 
Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sony Resmini Anlayamadım :allalla:
 


Üst Alt