Haber Apple İPhone 7s, A11 Chipset ve Kırmızı Renk Seçeneği ile 2017'de Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Apple İPhone 7s, A11 Chipset ve Kırmızı Renk Seçeneği ile 2017'de Gelecek
Apple'ın 2017 yılında sunacağı akıllı telefonu İphone 7s hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. İphone 7s, Kırmızı renk seçeneği ve A11 chipsetle gelebilir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Apple'ın 2017 akıllı telefonlarıyla ilgili söylentilerle ilgili "tuhaf" bir rol oynayacak olsaydık, o zaman bu bilgiler kesinlikle garip olacak. Bunun nedeni, Apple'ın İphone'un büyük onuncu yıldönümü için hazırladığı telefonlara ait haberimizde paylaşacağımız bilgilerin, temelde bugüne kadar duyduğumuz her şeye aykırı olması.
Yeni gelen bilgilere bakılırsa İphone 8 olmayacak ve dolayısıyla kavisli OLED ekran da yeni İPhone modellerinde kullanılmayacak. Tabi ki cam arka yüzey ve büyğk tasarım değişiklikleri de olmayacak. Ayrıca yeni iddialara göre kablosuz şarj teknolojisi de yeni İPhone'larda olmayacak. Bunun yerine Apple'ın sadece İphone 7s ve İphone 7s Plus modeli ile karşımıza geleceği belirtiliyor.

Bu cihazların her ikisi de zaten iPhone 7 ve 7 Plus'da gördüğümüz tasarımların neredeyse aynı olması beklenen bir tasarımla gelecek. İphone 7s ve 7s Plus, Apple A10'dan muhtemelen daha iyi bir performansa sahip olması beklenen Apple A11 işlemci ile gelecek. Buna ek olarak, Apple'ın, Rose Altın, Altın, Gümüş, Mat Siyah ve Jet Siyah renkleri yanında kırmızı bir sürümü ekleyerek 7s serisiyle renk seçeneklerini genişlettiği söyleniyor.

Bu bilgilerin, Tayvan'daki isimsiz parça tedarikçileri tarafından Japonya üzerinden gönderildiği iddia ediliyor. Daha önce duyduğumuz yeni İPhone haberlerinden oldukça farklı bilgiler içeren bu haberlere yine de temkinli yaklaşmak gerekiyor.

Apple İPhone 7s, A11 Chipset ve Kırmızı Renk Seçeneği ile 2017'de Gelecek
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


MaxipmaN

Üye
%40 hızlı cpu %50 hızlı gpu kesin bilgi :ehe
yatırım tavsiyesi değildir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
5milyara satışa sunulur artık :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
man20

man20

Üye
Çok çirkin olmuş kırmızı rengi. Rujumun kırmızısı bile bundan kat kat iyidir. Biraz nokia Lumia serisinden örnek alsınlar.
 
Enes

Enes

Üye
Ne kadar şok edici bilgiler bunlar :ehe
 


Üst Alt