AnTuTu, dünyanın en hızlı 10 akıllı telefonunu listeledi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
AnTuTu, dünyanın en hızlı 10 akıllı telefonunu listeledi
AnTuTu, 2016 ilk çeyrek için listenin başında yer alan cihazları açıkladı



Akıllı telefon pazarı her sene daha hızlı ve daha başarılı tasarıma sahip modellerin katılması ile daha da zenginleşirken, yeni sene ile birlikte Ocak ayından itibaren yeni nesil akıllı telefonlar firmalar tarafından sunulmaya başlandı. Özellikle de amiral gemisi üst seviye cihazlar büyük ilgi görüyor.



Pazarın en güçlü isimlerine bakacak olursak eğer, seviyede Apple, iPhone 6S akıllısı ile mücadele ederken, bu akıllı telefon Eylül ayında gelmişti ve bu sene Eylül ayına kadar da firmanın en önemli cihazı olacak.

Ayrıca akıllı telefon Samsung kısa süre önce Galaxy S7 amiral gemisini ve bu cihazın kavisli ekrana sahip büyük versiyonu Galaxy S7 Edge'yi sunmuştu ve aynı gün etkinlikte LG'den de G5adındaki yeni bir üst seviye akıllı telefon duyrusu gelmişti. Ayrıca Xiaomi de MWC 2016'da büyük merakla beklenen Mi 5 adındaki akıllısını gün yüzüne çıkardı.

Akıllı telefonların birbirlerine göre üstünlükleri ise benchmark uygulamaları üzerinden ortaya çıkarken, AnTuTu adındaki benchmark uygulaması da en çok kullanılanlardan bir tanesi olmakta.

HTC 10, resmi sunum videosunda ortaya çıktı

2016 ilk çeyrek geride kalırken, AnTuTu listesinde yer alan ilk 10 akıllı telefonu listeledi. Baktığımızda Xiaomi Mi 5 akıllı telefon listede ilk sırada yer alıyor. Bu cihaz özellikle de Full HD ekranı ile biraz daha performanslı olmakta.

İkinci sırada ise Samsung'un Galaxy S7 Edge akıllısı yer alırken, çift çekirdekli A9 yonga seti içeren Apple iPhone 6S üçüncü sırada yer alıyor. LG G5 ise Nisan ayında pazara sunulduğundan listede yer almamakta.

Diğer modelleri ise listede görebilirsiniz.




AnTuTu, dünyanın en hızlı 10 akıllı telefonunu listeledi
 


Üst Alt