AntiVirus Programı Kaldırma Problemi Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
AntiVirus Programı Kaldırma Problemi Çözümü
İlk olarak yapacağımız iş programın DeActive özelliği varsa bunu devreye sokmaktır.. Eğer programda DeActive özelliği yoksa diğer yöntemleri okuyunuz..



Diğer bir yöntem ise yukarıdaki resimde olduğu gibi Menü tuşunu basılı tutarak listeletmek ve program üzerine gelip C tuşuna basmak ve çıkış yapmaktır.. Çıkış işlemi başarıyla olduysa Yönetici'ye girip programı kaldır diyebilirsiniz.. Eğer C'ye bastınız ve program kapanmıyor ise diğer yöntemleri okuyunuz..



Bu yöntem için telefonunuzda SeleQ veya File Manager programlarından bir tanesi yüklü olmalıdır.. Eğer yüklü değil ise sitemizden bulabilirsiniz.. Yukarıdaki yöntemler işe yaramadı ise SeleQ veya File Manager programını açıp AntiVirus yazılımının klasörünü buluyoruz ve Seçeneklerden Edit dedikten sonra Delete diyoruz.. Eğer doğru bir şekilde silme işlemi gerçekleşirse telefonunuzu kapatıp açtıktan sonra programın kalkmış olduğunu göreceksiniz.. Eğer bu yöntemler sonuç vermezse tek yapmanız gereken telefonunuza soft format çekmektir.. EMEGE SAYGI
 
efesppp

efesppp

Üye
bilgi icin saol eline saglık kardeş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt