Android WiFi Dosya Yönetici - Transfer, Aktarma ve Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Android WiFi Dosya Yönetici - Transfer, Aktarma ve Değiştirme
Cihazınızı sık sık değiştiriyorsanız ancak verileri diğer cihazınıza nasıl aktaracağınızı düşünüyorsanız, WiFi Dosya Yöneticisi tamda size göre. Bu uygulama ile birlikte Bluetooth yada USB'ye gerek duymadan, tek bir işlemle gerçekleştirebileceksiniz.

Program sayesinde kablosuz ağınızı kullanarak cihazınıza dosya aktarabilir, cihazınızdan dosya alabilir, dosya sistemi üzerinde isim değiştirme, yeni klasör oluşturma, dosya/klasör silme gibi temel işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için sadece WiFi'si açık bir cihaz ile Windows yüklü bir bilgisayarınız olması yeterli oluyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Program kullanıcıyı IP adresleri ile uğraştırmaz. Kullanıcı, telefonda ve bilgisayarda programları çalıştırıp birinin verdiği 6 haneli şifreyi diğerine girer ve bağlantıyı kurar:
  • Başlangıç dizini, bağlantı kurulur kurulmaz listelenecek olan dizindir. Bu dizin elle değiştirilebilir veya bulunulan dizinde sağ tıklanarak "Bu Konumu Başlangıç Dizini Yap" menüsüne tıklanabilir. Bu kısma, dosya sisteminde yer almayan bir konum girilmemelidir.
  • Bulunulan dizine dosya yüklemek için yüklenecek olan dosya, programdaki listenin üzerine sürüklenip bırakılır. Aynı anda sadece bir dosya yüklenebilir.
  • Bir dosyayı silmek, indirmek veya dosyanın adını değiştirmek için dosyanın üzerine sağ tıklanıp menüden ilgili seçenek seçilir.
  • Dosya aktarımlarında hız, saniyede birkaç megabytea kadar çıkabilir...
 

Ekli dosyalar

MzKARTAL

MzKARTAL

Üye
bağlanmadi... sanırım ben yapamadim
 


Üst Alt