Haber Android için Twitter Uygulaması Gece Modu Özelliği ile Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Android için Twitter Uygulaması Gece Modu Özelliği ile Güncellendi
Twitter, Google Play Store'daki Android uygulamasını gece modu özelliği ile güncelledi.



Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Twitter, Android platformu için yayınladığı resmi istemci uygulamasını merakla beklenen yeni özelliği ile güncelledi. Android için Twitter uygulamasının yeni güncellemesi Google Play Store'da yayınlandı.



Mavi ve Beyaz renkleri kurulduğu günden bu yana Twitter'ın resmi yüzü oldu diyebiliriz. Fakat ne var ki özellikle beyaz renk, gece kullanımda pek de kullanışlı olmuyor. Bu yönde gelen İstekleri de göz önüne alan Twitter, Android için Twitter uygulamasını da Gece Modu özelliği ile güncelledi.

Twitter Gece Modu özelliği, kullanıcının dilediği zaman manuel olarak açıp kapatabiliriz bir ayar olarak sunuluyor. Gece Modu kapalı olduğu durumlarda klasik beyaz zemin teması ile gelen Twitter, yana kaydırarak açılan menüden aktif edilen Gece Modu aktif edildikten sonra ise mavi zemin ve koyu renk ağırlıklı temaya geçiş yapıyor.

Twitter'ın resmi hesabından paylaşılan bilgi ile duyurulan yeni güncelleme, Google Play Store'da indirilebilir durumda. Son olarak otomatik gece modu özelliğinin de yakında Android platformu için sunulacağı belirtiliyor.

Android için Twitter Uygulaması Gece Modu Özelliği ile Güncellendi
 
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter


KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Güzel Oldu Twitter İçin Ama Maxicep'de Sanki Biraz Fazla Koyu Renkler Var Sanki :hmmm @ANIL
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Emre

Üye
Nihayet
 


Üst Alt