• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Android Cihazınıza Özel Dijital Tv Alıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
Android Cihazınıza Özel Dijital Tv Alıcısı
D-link tarafından tasarlanan Android cihazlarda televizyon izleyebilme imkanı sunan micro-USB cihazını duyurdu.Cihaz intenet kullanımına ihtiyaç duymadan kullanıcılarının dijital televizyon yayınlarını izleyebilme imkanı sunuyor.

Küçük yapısı ile rahatlıkla cebe sığıyabilen D-Link DWM-T100 isimli cihaz bünyesinde barındırdığı anten sayesinde akıllı telefonunuz üzerinden yayınları izleme imkanı sunuyor.İki farklı anten seçeniği ile gelen cihaz hem dış kullanımlar hem de ev yada ofis kullanım olanağı sunuyor.



Android işletim sistemli ve tabletlerde çalışabilen cihazda Elektronik Program Rehberi, Otomatik Tv Kanalı, Arama ve Kayıt etme gibi özelliklere sahip.Android 4.0.3 işletim sistemli 1 GHZ hızında çift çekirdekli telefon ya da tablet üzerinde çalışabilen cihaz yaklaşık 40$ etiket fiyatı ile satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak :
 
mrzstyl

mrzstyl

Üye
TV varken nedir telefonda tv izleme merakı (yolculuk esnası felan demeyin)
 


Üst Alt