Haber Android 7.1.1 Nougat Güncellemesi Dokuz Cihaz için Kullanıma Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android 7.1.1 Nougat Güncellemesi Dokuz Cihaz için Kullanıma Sunuldu
Google, destekleyen dokuz cihaz için Android 7.1.1 Nougat güncellemesini kullanıma sundu. Dokuz Nexus modeli için Android 7.1.1 Nougat güncellemesi yayınlandı.




Kısa zamanda büyük beğeni kazanan Google'ın Pixel akıllı telefon modelleri Android 7.1 Nougat işletim sistemi ile piyasaya sunulmuştu. Bu küçük güncelleme bazı geliştirme ve yeni özellikleri de beraberinde getirmişti. Şimdi Google, daha fazla kullanıcı için yeni özellikler getiren Android 7.1.1 güncellemesini kullanıma sunuyor. Özellikle, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Pixel, Pixel XL, Nexus Player, Pixel C ve General Mobile 4G (Android One) gibi modeller Android'in en yeni sürümünü yakında almaya başlayacak.

http://www.maxicep.com/android-711-nougat-general-mobile-4g-android-one-telefon-icin-yayinlandi
Android 7.1.1 Nougat, General Mobile 4G Android One Telefon için Yayınlandı
Android 7.1.1 güncellemesine özellik açısından bakıldığında Google, mesajlaşma uygulamasından ayrılmadan resim ve GIF'leri kolayca bulup gönderebilmenizi sağlayan "resim klavyesi" desteğini ekledi. Google bu özelliğin Hangouts, Allo ve varsayılan Mesajlaşma uygulaması içinde çalışacağını söylüyor. İronik olarak, bu özellik Google'ın ilkbaharda piyasaya sürdüğü Gboard iOS klavyesinde mevcuttu, ancak şu anda daha fazla Android telefona gelmekte olduğunu görmek güzel.

Android 7.1.1, kadınlar için "daha geniş bir meslek alanı" ifade etmeye odaklı Google'ın daha geniş emoji setini de içeriyor. Ayrıca, ilk olarak Pixel modellerinde kullanıma sunulan mükemmel uygulama kısayolunu özelliği de Android 7.1.1 Güncellemesi ile geliyor. Bu özellik sayesinde, bir uygulamanın simgesini basılı tutarsanız, kısayolların bir alt menüsü görebilirisiniz. Örneğin, belirli bir kişiye hızlıca mesaj gönderebilir veya bu kısayolları kullanarak kaydedilmiş bir yere navigasyon uygulaması yardımı ile gidebilirsiniz. Bu özellik İPhone'ların 3D Touch özelliğine benziyor ve en az onlar kadar kullanışlı.

Android sürümleri, her zaman olduğu gibi tüm telefonlara aynı anda dağıtılmıyor. Google, yeni güncellemenin "birkaç hafta içinde kullanıma sunulacağını" söyledi. Ancak beklemek istemiyorsanız, cihazınızı Android Beta önizleme programına kaydedebilir ve güncellemeyi daha hızlı alabilirsiniz.
Android 7.1.1 Nougat Güncellemesi Dokuz Cihaz için Kullanıma Sunuldu
 


snapdroid

snapdroid

Üye
Nexus 5 e gelmemesi üzücü olmuş
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
BurakTura

BurakTura

Üye
2017'e kadar Gm5 Plus'a da Gelir nasılsa :D
 
Hasand.

Hasand.

Üye
GM 4g ye 14aralığa kadar bütün gm 4glere güncelleme gelecekmiş 7.1.1 güncellemesi
 

Benzer Konular

ANIL
Cevap
3
Görüntüleme
534
MAERKEK
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
383
TheNightMare.
Buğra
Cevap
2
Görüntüleme
445
MAERKEK


Üst Alt