android 6 dahili bicimlendirilen sdkartı okuma

Sponsorlu Bağlantılar

ezey

Üye
    Konu Sahibi
android 6 dahili bicimlendirilen sdkartı okuma
Merhaba arkadaslar konu benim icin onemli yardımcı olursanız cok sevinirim
Gm4g kullanıyorum android 6.0 telefona eski hafıza kartımı takıp dahili olarak biçimlendir dedim ve bir sure kullandım
yeni hafıza kartını alınca eskiyi cıkar diyip cıkardım yeniyi takınca yine eskiyi gosterdi bos bulunup sil dedim. sonra yeniyi normal biçimlendirip kullanmaya basladım.
eski hafıza kartımda yedeklemedigim resimler onemli exel dosyaları var. bilgisayara takıp bilgisayara atarım diye dusunuyordum
son durumda eski hafıza kartımı aynı telefona takıyorum biçimlendiriyimmi diye soruyor gormuyor bilgisayarda da aynı sekilde gormuyor.
recovery programları bisey bulamadı bir tek 7-data card recovery raw dosyalar diye buldu ama içerik goruntilenmiyor

benim sorum hafıza kartını telefona veya bilgisayara taktıgımda dosyalarımı ve resimlerimi gorebilecegim bir program varmı veya hacklemem mi gerekiyor gorebilmek icin nasıl yapabilirim.
veya telefon hafıza kartını silinsini demisti onu geri alabilcegim bir yontem varmı eski hafıza kartını telefonda tekrar gorbilmek icin
umarım konuyu dogru yere acmısımdır bilmeidigim bir hack programı oldugunu umuyorum.
simdiden tesekkurler.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
DiskDigger isimli program ile dosyaları geri getirmeyi deneyebilirsin.
 

ezey

Üye
    Konu Sahibi
cevap icin tesekkurler diskdigger ile denedim. ufak ve kurulum gerektirmeyen güzel bir program. bunuda ogrendigim iyi oldu tesekkur ederim.
ancak olmadı :( calıstırınca derin incele yapmıyor hic bolum bulunamadı uyarısı veriyor. daha derin incele yapıncada dosya boyutu belirlenemiyen 2 tane sqlite dosyası buldu onlarlada bişey yapamadım. farklı bir cozum olursa desteginizi bekliyorum.

bu arada bu onemli bir konu heryerde wifi den dosyalar surekli yedeklenme imkanı olmıyabiliyor. telefon suya dustu kırıldı vs gibi durumlarda sdcardı cıkarınca tum dosyalara ve resimlere ulasılabiliyordu. fakat android 6.0 dan sonra uygulamaları tasıyabilmek icin dahili olarak bicimlendir demek zorunda kalıyoruz boyle oluncada sdcard baska hic bir yerde calısmıyor.
esas sorun dahili olarak bicimlendirilen sdcartın icerigine ulasabilcegimiz bir yontem olmalı.
yardımcı olursanız cok sevinirim
simdiden tesekkurler
 

ezey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar konu hakkında bilgisi olan cevap yazarsa cok sevinirim
deneme yanılmayla biraz ilerledim. 7-data card recovery programıyla arattım ve kaydet dedim
bilgisayara raw dosyalar klasoru altında ShockWave Flash file(.swf) klasoru olarak attı icinde toplamı 13,5 gb toplamı olarak 6 parca dosya attı. file001.swf file002.swf vs... olarak.
sonra sqlite manager programıyla aç dedim (bu da aklıma diskdigger programı sqlite manager diye gostermisti ordan bi deniyim dedim) dosyayı gordu ama simdi daha buyuk bir sorunum var verdigi uyarı
"database file001.swf seems encrypted please enter the encryption key in order to be able to manage it."

bu durumda ya bu sifreyi kırcak bu dosya icin bir program veya telefonda simkartı cıkardıktan sonra lexar sd kart kaldırılsınmı diye sormustu kaldır dedigim o dosyayı geri getircek bir yontem lazım ki simkartı tekrar telefona takabileyim.

yardımlarınızı esirgemeyin :)
 


Üst Alt