Alex, Beşiktaş - Fenerbahçe maçını yorumladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Alex, Beşiktaş - Fenerbahçe maçını yorumladı.
FB kulübünün yıldız kaptanı Alex de Souza FBTV'ye derbi hakkındaki yorumlarını dile getirmektedir.



Fenerbahçe Futbol Takımı kaptanı Alex de Souza, Beşiktaş ile 20 Şubat Pazar günü yapacakları derbi maçta detayların önemli olduğunu, detaylarda doğru şeyleri yapan tarafın maçı kazanacağını söyledi.
Brezilyalı futbolcu, FBTV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçının büyüklüğünü herkesin bildiğini belirterek, ''Bu maçın iki camianın oyuncularına, taraftarlarına neler ifade ettiği net. İki taraf da birbirinden kaliteli oyunculara, birbirinden tecrübeli teknik adamlara sahip. Bu tür maçlar detaylarda kazanılıyor. Detaylarda doğru şeyleri yapan taraf kazanacak'' dedi.
İki takımın puan tablosunda yerlerinin farklı olmasının önemli olmadığını vurgulayan Alex, ''Maçın anlamı daha öncekiler gibi. Biz tek bir yere odaklanmış bulunuyoruz. Beşiktaş'ın gücünü ligin dışında 2 farklı turnuvaya bölmesi gerekiyor. Fakat bu bir derbi maçı. Sahaya çıkan her futbolcu kazanmak ister. İki güçlü ekibin çekişmeli mücadelesi olacak'' diye konuştu.
Alex, Beşiktaş ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine, rakiplerinin birbirinden kaliteli oyuncuları ve Avrupa'da herkes tarafından tanınan bir teknik adamları olduğuna dikkati çekerek, ''Bu yarının başında gelen yabancı oyuncuları var. Belki bunun sıkıntılarını yaşıyor olabilirler. Güçlü ve kaliteli oyunculara sahip bir ekip'' ifadesini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt