Aldatılan eşten görülmemiş intikam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aldatılan eşten görülmemiş intikam
Aldatılan eşten görülmemiş intikam



Eşinin kendisini aldattığını söyleyip, 25 günlük bebekleri aldı cezaevinin kapısına gitti...


Bursa’nın İznik ilçesinde infaz koruma memuru olarak görev yapan eşi 39 yaşındaki Tamer Tezgit'le boşanma davaları süren 38 yaşındaki Selda Tezgit, 25 gün önce dünyaya getirdiği Ege ve Efe adındaki ikiz bebeklerini eşinin görev yaptığı cezaevinin kapısının önüne bıraktı. Tamer Tezgit’i, önceki eşiyle MSN’de yazışırken gördüğünü söyleyen Selda Tezgit, “Onunla mahkemede hesaplaşacağım” dedi. İznik Kapalı Cezaevi’nde infaz koruma memuru olarak çalışan Tamer Tezgit ilk eşindek ‘Şiddetli geçimsizlik’ nedeniyle boşandıktan sonra, velayeti kendisine verilen 2 çocuğuyla birlikte yaşamaya başladı. Tamer Tezgit geçen yıl kendisi gibi eşinden boşanmış 2 çocuk annesi Selda Tezgit ile evlendi. Hamile kalan Selda Tezgit ile arasında tartışma ve huzursuzluk başlayınca Tamer Tezgit boşanma davası açtı. Dava devam ederken Selda Tezgit, 25 gün önce ‘Ege’ ve ‘Efe’ adlarını verdiği ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. İddiaya göre, önceki gün eski eşiyle MSN’de yazışırken gördüğü Tamer Tezgit’e sinirlenen Selda Tezgit dün ikiz bebeklerini Tamer Tezgit’in görev yaptığı cezaevinin önüne koyduktan sonra ayrıldı. Tarafların bebekleri istememesi üzerine çift polis tarafından ilçe emniyet müdürlüğüne getirdi.
İKİZLER YUVAYA GÖNDERİLDİ
Selda Tezgit emniyet müdürlüğünde verdiği ifadede, “Sorumsuz bir eş. Sürekli alkol alıyor. İkiz bebeklerimiz dünyaya geldikten sonra beni eski eşiyle aldatmaya başladı. Artık onunla birlikte kalmam mümkün değil. Ben ilk eşimden dünyaya gelen çocuklarıma bakacak durumda değilim. İkizlere kesinlikle bakamam. Beni aldatmasını bilen insan bebeklerine de bakmalı” dedi.
Poliste ifade veren Tamer Tezgit ise Selda Tezgit’in kendisi için hayal kırıklığı olduğunu belirterek, “Sürekli huzursuzluk yaratıp kavga etti. Artık dayanılmaz oldu. Boşanmaya karar verdim. Davayı da ben açtım. İkizlere benim de bakmam mümkün değil” diye konuştu.
İfadeleri alınan Tezgit çifti ilçe emniyet müdürlüğünden ayrı ayrı çıkarken, polis ise ikizleri koruma altına alınması için Bursa İl Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne gönderdi.
Anne Selda Tezgit hakkında da savcılık tarafından ‘çocuklarını ölüme terketiği’ iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
gulmek baska ne diyebilirim ki :ehe:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

delrico
Cevap
4
Görüntüleme
616
KARİZMATİX
Usta Şirin
Cevap
6
Görüntüleme
672
Usta Şirin
'İbrahim'
Cevap
20
Görüntüleme
1K
Adilx05
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
704
arslansem
y n s c n
Cevap
3
Görüntüleme
531
y n s c n


Üst Alt