Akrep burcunun diğer burçlarla ilişkisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Akrep burcunun diğer burçlarla ilişkisi


Akrep – Koç

Akrep’in Koç’a benzeyen çok özelliği vardır. Birbirlerini çekerken, aniden itebilirler. Çelişkili ve çekişmeli geçecek bu evlilik için riskli diyebiliriz. Koç sözlerini esirgemez ve kızdığı zaman gözleri hiçbir şeyi görmez. Duygularında samimi ve içtendir. Akrep’in gizemli ve esrarengiz tavırlarına tepki verebilir. Cinsel çekicilik dışında birbirlerine yansıtabilecekleri fazla bir şey yoktur.

Akrep – Boğa

İnanılmaz yoğun bir ilişki onları bekliyor. Boğa da Akrep gibi ihtiraslı ve ateşlidir. Her ikisi de duygularına istedikleri gibi karşılık alacaklardır. Boğa sevdiği zaman tam anlamıyla bağlanır. Kıskanç ve sahiplenicidir. Aralarındaki tek sorun, başkalarıyla olan sosyal ilişkilerinde çıkar. İkisi de aynı özelliklere sahiptir. Bu evlilik, her zaman olağanüstü duyguların dans ettiği özel bir beraberlik olacaktır.

Akrep – İkizler

Akrep’in ilginç İkizler’i beğenmemesi için hiçbir neden yoktur. Sevimli ve kurnaz zekası şeytanı bile baştan çıkarır. Akrep akıllı ve enteresan kişileri sever. Ancak Akrep’in alışkanlıklarına olan bağlılığı İkizler’de yoktur. Sürekli hareket halinde ve değişkendir. Çekici ve parlak yönleri Akrep’i etkilese bile, sonradan onu sinirlendirecektir. Ona kapıldığı için kendini suçlayabilir.

Akrep – Yengeç

İşte Akrep’in uyum sağlayabileceği bir evlilik. Akrep, Yengeç’in romantik ve duygusal yaklaşımlarından etkilenecektir. Karşısında kıskanç, duyarlı ve sezgi gücü mükemmel bir kişi duruyor ve ona elini uzatmış, aşka davet ediyor. Birbirlerini sürekli denetlemez ve kıskançlıklarına gem vurabilirlerse, kesinlikle ömür boyu sürecek bir evlilik. Aralarında cinsel sorunlar olmayacak ve ateşli bir birliktelik için gerekli her şeyin tam olduğu bu evliliği çevredekiler gıpta ile izleyecektir.

Akrep – Aslan

Birbirlerinin etkisinde kalacakları için bu evlilik çok özel olacaktır. Aslan kaybetmeyi sevmez. Akrep’i gördüğü anda, seçtiği kişinin o olacağından emin olarak yanına yaklaşacaktır. İkisi de üstün yeteneklere sahiptir. Akrep’in gururlu ve soylu bir Aslan’ı esir alması kolay olmayacaktır. Krallara layık bir evlilik onları bekliyor. Ancak çevrelerindeki kişilerin olumsuz fikirlerine kulaklarını kapatmalı ve iç seslerine kulak vermelidirler.

Akrep – Başak

Akrep’in neşeli ve dostluğa önem veren bir Başak ile anlaşması zor olmayacaktır. Başak’ın akıllı ve güçlü mantığı onu şaşırtırken, içsel olarak ona çekildiğini hissedecektir. Başak, planlı ve programlı hareket eder. Akrep’in adına mantıklı kararlar verir. Hatta yaşamını kolaylaştırmak adına tüm organizasyonu yüklenebilir. Dikkatli ve disiplinli tavırlarıyla Akrep’in yaşantısına yön verecektir. Bu evlilik geleneksel ve özeldir.

Akrep – Terazi

İşte her şeyiyle farklı bir evlilik. Terazi tam bir aşk insanıdır. Akrep, onun zarifliği ve çekiciliğinden bir anda etkilenir. Terazi’nin farklı bir tarzı vardır. Cinselliğini sergilerken bile baştan çıkarıcı aşk oyunlarını ince bir şekilde kullanır. Akrep, yaşamın keyfini onunla çıkarabilir ve kendisine onunla bir yaşam kurabilir. Astrolojinin destek verdiği en uyumlu çiftlerden biridirler.

Akrep – Akrep

Akrep, hayatının insanını ararken karşısına çıkan ve ona benzeyen bu kişiye “hayır” demeyi aklından bile geçirmek istemeyebilir. Tıpkı kendi gibi ihtiraslı ve ateşli yönleri ile karşısına çıkan bir Akrep’e nasıl kayıtsız kalabilir ki? Aşkı, tensel anlamda en iyi yaşayacak bir evliliktir. Eğer kıskançlıklarına esir düşmez ve kişisel egolarını ön plana çıkarmazlarsa, ömür boyu sürecek bir evlilik.

Akrep – Yay

Akrep’in kafasını karıştıracak bir evlilik. Kendisine asla benzemeyen sıradışı bir kişi karşısında dururken ne yapacağına bir türlü karar veremez. Yay, çekici ve özgür tavırlarıyla bir anda Akrep’in başını döndürecek ve bildiği tüm kuralları unutturacaktır. Zeki ve pratiktir. Fakat Yay, Akrep kadar aşırı duygusal değildir. Hissetmediği sözler için ona hiçbir söz vermez. Bir gün Akrep’i kıracak ve uzaklaşmak isteyecektir.

Akrep – Oğlak

Birbirlerini gördükleri anda aşka esir düşeceklerdir. Oğlak, seçkin ve sıradışı bir evliliğin özlemi içinde Akrep’e yaklaşırken; Akrep hep hayalini kurduğu bir aşkın kolları arasında yaşadığına inanamayacaktır. Mantık ve akılcılık konusunda birbirleriyle yarışabilirler. Fakat işin içine duygular girdiği anda her şey farklı olacaktır. Akrep’in sıcaklığını Oğlak’ın hissetmesi biraz zordur. Çizgisi farklı bir evlilik.

Akrep – Kova

Akrep’in, bağımsızlık duygusu bu denli yoğun olan Kova ile anlaşması oldukça zordur. Kova, akıllı ve zeki olmasına rağmen kendi bildiğinden ödün vermeyen bir kişidir. Aşkı marjinal yaşar ve hiç kimseye hesap vermekten hoşlanmaz. Özgürce para harcamayı sevdiği için de Akrep’in tutumlu davranışları karşısında anında tepkisini koyacaktır. Ayrıca onun kıskançlığı, Akrep’in canının sıkılmasına neden olacaktır. Kavgalar önlenemeyeceği için bu evlilik asla ömür boyu sürmeyecektir.

Akrep – Balık

Bir Akrep ve Balık’ın evliliği uzun ömürlü olacaktır. Balık’ın duygulu, hassas ve ince yapısı ile Akrep’in yoğun aşkı güzel bir karma oluşturur. Akrep tutumlu, Balık savurgandır. İkisi de paraya farklı bir değerle bakar. Fakat uzun soluklu bir evlilik için ortak birçok özelliklere sahiptirler. Bu evliliğin olumlu yönleri ikisini de saracaktır. Birlikte olmaları için bir çok nedenleri vardır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt