ADSL Hızınızı Yükseltmek İçin

Sponsorlu Bağlantılar

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
boyle seyler vakit kaybindan baska bi sey degildir
 


seylir

Üye
hızlandı gözüküyo bir film indireyim bakaym.
 

sanal_16

Üye
ADSL bağlantınızın hızını daha da üst seviyelere çıkartmak için ne yapmak gerekiyor arkadaşlar bi söyle yin bizde yararlanalım teşşekkürler
 
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bu Regedit Kayıtını Silince PC 'ye Birşey Olmuyor Değilmi ?
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hakan hangi REG kaydını sildiğine bakar.Mesela sitem açılışındaki bir programın REG kaydını silersin o program açılışta birdaha çalışmaz.Yazılımlarla ilgili bir kaydı silersen yazılım çalışmaz ya da hata verir vs vs.

Kayıt defteri Windows'un temelidir hatta kalbidir.Üzerinde değişiklik yapmak bilmeyen kullanıcılar için kötü sonuçlar doğurabilir.

İlla birşeyler denemek istiyorsan , kayıt defterinin yedeğini aldıktan sonra deneyebilirsin.
 
KADİR DALKILIÇ

KADİR DALKILIÇ

Üye
linkler kırık
 
farukozer4444

farukozer4444

Üye
ellerinize sağlık :)
 
fedai-

fedai-

Üye
magnum kardeş ofiste internet bağlamışız interneti 5 kişi kullanıyor bu beş bilgisayardan 1 tanesi interneti çok düşük artık öyle bir düşükki insanı veremli ediyor sadece bilgisarın 1 tanesinde böyle bir sorun var diğer 4 bilgisayar süper hızıyla çalışıyor acaba bu 1 tane bilgisayarın neresinde sorun var lütfen yardımcı olsanız çok iyi olur acillll cevap!!!!!
 

metinakrep

Üye
teşekkürler gerçekten fark yaptı sağolun
 

ruaxxx

Üye
arkadaşlar bunlar fazla etki etmez en iyisi ttnetten sorunu çözün yani kökünden 8 mbps e kadar internet bağlantımın sadece 1.7 mbps kullanıyordum arayıp çok düşük hızda olduğunu söyleyince 2 dk da 5 mbps ye çıktı hatta belki daha fazlasını da yapabilirler lütfen hız ölçüm testi uygulayıp hızınız düşük ise kesinlikle başvurun.
 


Üst Alt